Sincer, sunt familiarizat cu problema. nu cred ca are o problema si pur si simplu sensibilitatea... jucariei e scazuta. e posibil sa iti fie rusine sa te vada facand asta, e de inteles, nu te ascunde dupa patura sau dupa par cand ii faci oral, lasa-l sa vada ce faci, baietii se excita foarte tare vizual. si incearca sa il strangi mai tare cu buzele si limba plus...nu imi vine niciun exemplu in cap dar o alta idee e sa incerci schimbari de temperatura, sunt foarte excitante: ca de exemplu cand e foarte infierbantat sa il atingi cu buzele reci sau invers: cu buzele fierbinti cand e mai rece. cred ca la mijloc s-ar potrivi niste frisca sau inghetata, nu stiu, foloseste-ti imaginatia, pentru mine deja e foarte ciudat ca baiat sa dau idei cum sa faci oral unui baiat
Dar cand faceti d-ala normal e ok?
S-ar ptuea sa fie doar inhibat. Ia-l mai intai manual pana se face tare apoi incet incet si oral, FARA DINTI!
Pai n-am facut sex normal pana acum.Mi se pare prea mult si sunt multumita cu atat.Nu-i deloc inhibat...Si prefer parerea unui baiat despre cum ar vrea sa i se faca sex oral, cu i-ar placea mai mult lui.
Da, daca vrei parerea asa direct, iri pot spune ca inainte de a lua in gura prefer sa o vad goala si sa imi placa fizicul ei. plus un par misto de care sa o trag.
Foloseste mai mult limba in stimularea orasla a penisului... linge penisul de sus in jos, linge si suge-i capul penisului, sugei si lingei apasat *******... asta va simti sigur
Poate nu o faci tu cum trebuie sau te inseala sau poate se excita doar ca tu nu iti dai seama
Cum sa-ti explic probabil nu o faci tu asa cum trebuie dar poate fi de la oboseala...
este un lucru normal adica pana la urma daca nu mereu ii asa. daca se intampla prea des atuncea pot fi si anumite probleme, sper ca te-am ajutat :*
Citi ani are? daca e inca baiat tinar ar trebui sai stea sculata maxim, eu asa stiu ...numai la persoanele in virsta este asa problema, deci nu e normal.
Sa inteleg ca tu aaa esti virgina... zici pe aici k nu i-ai facut decat oral pana acum ca deja normal ti se pare prea mult? sper sa nu te ofenseze intrebarea mea pentru ca este doar o curiozitate
anonim_4396 întreabă:
Rosssaaa întreabă: