Nu răspund la genul acesta de întrebări. Te întreb eu pe tine: ai pus întrebarea din plictiseala? Probleme nu vei avea, daca nu avea un herpes genital. Facepalm
Eu nu știu cum o astfel de primata e invitata să facă cunilingus.
Acel lichid alb se numește leucoree și este o secreție normală a vaginului. Caută pe google.
Daca nu îmi dădeai tu feedback probabil toată viața trăiam in minciună. Mersi pentru iluminare.
My bad! Am crezut că i-am răspuns celui care a pus întrebarea. Acum am văzut că am încurcat borcanele.
Nu o să ai nicio problemă. Acel lichid albicios este o secreție naturală a vaginului.
E greu sa-ti raspunda cineva aici deoarece tu ai avut practic un contact oral neprotejat cu ea si nimeni nu are de unde sa stie care este starea vecinei de sanatate in acest moment.
Daca tu esti singura persoana cu care a avut relatii intime si ea merge regulat la ginecolog, probabil sansele sunt reduse sa fie bolnava. Insa orice contact neprotejat vine practic cu riscuri...
Teoretic daca ea este sanatoasa si tu ar trebui sa fii sanatos.
Presupunem ca era curata - lichidul vaginal sanatos ar trebui sa fie relativ transparent fara miros sau culoare, insa mucoasa acumulata nu inseamna neaparat boala...
Discutia evident e complexa si doar un medic ginecolog
printr-un control de rutina poate sa-i confirme ei ca e sanatoasa.
Daca ai dubii sau simptome, poti sa te prezinti si tu la medic sa faci un set de analize pentru boli cu transmisie sexuala.
anonim_4396 întreabă:
Anonimboy111 întreabă: