| OoMPăLoOmPăGotSuspended a întrebat:

Voi ce simti cand vedeti persoana de care esthi indragostita?

16 răspunsuri:
| anDa a răspuns:

Furnicaturi in stomac si o incalzire instantanee a corpului.
Tu?

| Parker a răspuns:

Piele de gaina, o senzatie de caldura care te imbratiseaza parca pe partea din spate a corpului si furnicaturi in vf degetelor

| DisforDeea a răspuns:

Fluturasi in stomacel X_x

| Bloodlines a răspuns:

Ma simt foarte bine cand il vadlove struck! =p~
day dreaming
Am niste fruturi in stomac!=p~
Si ma simt fericita!:d
Cam asta simt eu!
>big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu gandesc limpede si numai despre el vorbesc si am fluturasii in stomac

| Rares20funde a răspuns:

Eu am fluturi in stomac, nu ma mai pot misca(eu fiind mai timid) si raman incremenit si cu fluturi in stomac pana trece de minelaughing

| Rares20funde a răspuns:

Pai eu am fluturi in tomac si nu ma mai pot misca.

| RoxAnana a răspuns:

Iti bate inima cu putere. te inrosesti. te simti bine simti fluturi in stomac si e frum:X

| Nebuneală a răspuns:

Heiihappy
Eu simt : fluturasi in stomacblushing si sunt extra fericitalove struck
Tu?

| DEBrown a răspuns:

Simt ca as vrea sa o ***. :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ma simt fericita, dar simt si ca imi sare inima din piept, nu gandesc limpede, merg de obicei incet sa nu fac vreo gafa, sa nu ma impiedic; dar e bine sa il vad, sunt apoi fericita toata ziua.

| AliceHappyGirl a răspuns:

Incep sa tremur fara sa vreau, incep sa-mi pierd controlul. Nu mai pot sa fiu eu, ma pierd...Insa incerc sa ascund toate aceste lucruri si sa par indiferenta fata de el. Nu stiu cat de bine imi iese, dar sper ca nu si-a dat seama si nici nu o sa-si dea. Oricum nu ii va pasa si mai bine sa nu stie aceste lucruri sad

| HotChoclate a răspuns:

Ma pierd, incep sa spun multe prostiilaughing. fluturasi in stomoc, fericirebig grin

| Michidutsa a răspuns:

Acum depinde, daca persoana de care esti indragostita e langa tine (adica sunteti impreuna), sau esti indragostita de persoana respectiva si ea este cu altcineva atunci normal ca simti ca vrei s-o ai langa tine si nu poti sa stai fara ea. Daca e langa tine atunci simti furnicaturi in stomac si senzatia aia ca ti-e foarte drag.

| adelina_5904 a răspuns:

Eu una ma simt intr-un fel neputincioasa in fata lui, simt ca nu pot rezista in fata lui.de incalzirea corpului si piele de gaina numai zichee hee

| Razvan a răspuns:

Un sentiment de slabiciune.Pentru prima data nu mai detin eu controlul situatiei