| sweetangels a întrebat:

Voi cum considerati raspunsul asta intr-o relatie...'iti respect decizia'? Intr-o iubire nu e firesc sa luptam? Voi ce ati simti daca v-ar spune asa ceva?

45 răspunsuri:
| Duucu a răspuns:

Iti respect decizia, dar inca lupt fara ca tu sa stii. Doar idiotii pierd.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Depinde cu privire la ce imi respecta decizia. Poate imi respecta decizia sa ma duc la buda, doar n-o sa trebuiasca sa lupte ca eu sa nu mai folosesc closetul niciodata.

| sweetangels explică (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Numele tau e pus la plezneala, altfel ai fi citit motivul real pentru care mi-a zis asta.

| sweetangels explică (pentru Duucu):

Asa ar fi fost ideal...azi mi-a scris...show must go on, s-o fi saturat sa astepte raspunsul meu. Dar ce raspuns, cand el a profitat de linistea mea si mi-a scris doar tampenii care nu vizau relatia noastra? M-a jignit atitudinea lui.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru sweetangels):

Cred ca ai probleme serioase de logica si de exprimare. Nu am timp sa citesc toate aberatiile, eu raspund strict la intrebari. Daca imi spui motivul real eu voi incerca sa te iluminez. Altfel, sa crezi tu ca ma apuc sa citesc toate postarile de aici.

| sweetangels explică (pentru SkyPilot):

Sunt in tara acum. El e in alt oras mai departe. Acum mi-a scris asta este but show must go on! S-a saturat sa astepte un raspuns de la mine, dar ce sa-i si zic cand el profitand de tacerea mea imi scria numai tampenii care nu vizau relatia noastra. Tind sa cred ca nu stiu sa imi aleg oamenii cu care stau. O persoana normala care a avut sentimente (el asa mi-a dat impresia, imi punea ridicol de multe inimioare si pupici in mesaje plus ca daca nu tinea la mine ma insela) ar fi trimis un singur mesaj si ala bun, gen: iti multumesc pentru toate clipele frumoase dintre noi, inca tin la tine dar o relatie are loc in doi, iar daca tu nu mai vrei asta, iti respect decizia. Cred ca am fost prea credula cu el si am crezut fara sa probez cuvintele lui (a facut si fapte, dar acum s-a innecat ca tiganul la mal). Ceva imi spune sa nu dau vina toata doar pe orgoliul lui, pentru ca dupa atata timp nu pica de prost si nu isi calca pe onoare daca imi zicea ceva serios de aia tind sa cred ca trebuia sa-i fac testul tacerii mai demult, sa vad, si atunci mi-ar fi zis 'show must go on'? Daca ar fi fost asa, mi-as fi dat seama ca stau intr-o relatie cu un om care nu ma merita si nu mai pierdeam atata timp!

Te-a batut soarele prea tare in cap de te crezi iluminat? Hai ca-mi strici aura...si tocmai ai jignit niste persoane care, spre deosebire de tine si logica ta de rahat, ma ajuta si au bunul simt sa citeasca si sa ofere raspunsuri inteligente de care vad ca tu nu esti capabil (vezi ce ai scris mai sus cu statul tau pe buda). Ma dezgusti si as aprecia daca nu ai mai scrie pe aici ca nu am nevoie.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Pfff, da tafnoasa mai esti. Se vede ca n-ai mai avut parte de multwinking Ia 2 lingurite de hellas si-ti trece sila/greata.

Ai si diploma de psiholog de stii tu ce-mi lipseste fara sa ma cunosti? Nu te p (r) ipi! Cat despre hellas...din moment ce stii cum se numeste inseamna ca folosesti...Succesuri!

| SkyPilot a răspuns (pentru sweetangels):

Angel, voi va pierdeti unul pe celalalt pentru ca nu ati stiut sa comunicati. Din putinul pe care l-am vazut, amandoi aveti partea voastra de vina si mi se pare ca a ta este ceva mai mare. Iti voi srie mai departe pe privat, ce am de spus nu prea merge in zona publica.

| sweetangels explică (pentru SkyPilot):

Ti-am scris pe pv

| Duucu a răspuns (pentru sweetangels):

"Dar ce raspuns, cand el a profitat de linistea mea si mi-a scris doar tampenii care nu vizau relatia noastra?"
La naiba... nu stiam ca fetele nu pot fi abordate in perioada procesarii raspunsului. Realizez ca am facut o greseala mare, si eu am scris la randul meu "show must go on", dar nu am zis la ce show ma refer.
Tu cauti un tip care sa iti respecte decizia... dar sa continue sa incerce. Eu caut tipa care cauta asa ceva.

| sweetangels explică (pentru Duucu):

Nu. Eu urasc ca dupa o relatie in care am ajuns sa cunosc un om mai bine decat il stie maica-sa, sa mi se spuna: iti respect decizia. Care decizie? M-a ajutat el sa iau o decizie? Hotararile intr-o relatie se iau in doi daca tot zicem ca ne iubim. E pacat ca el nu si-a dat seama ca daca nu i-am raspuns la reprosuri nu inseamna ca am luat o decizie. Vad ca a luat-o el in schimb! Si sunt dezamagita de ce a ales pentru ca acum vad tot ce am trait impreuna, inclusiv ce era frumos, ca pe o ipocrizie...in fine. Treaba lui si, chiar asa...show must go on!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru sweetangels):

Din moment ce ai ajuns intr-o situatie in care se regasesc doar oamenii provocati intelectual (prostii, pentru tine) ce crezi tu devine destul de irelevant. Ce ar trebui sa faci ar fi sa gasesti cativa oameni macar semi-inteligenti si sa-i platesti sa ia deciziile importante, in locul tau, in viata. Astfel nu te vei mai regasi in situatii total nepotrivite pentru humanoizii trecuti de 14 ani.

| neckunoscut a răspuns:

Eu zic ca e nepasator/indiferent! Dar ce reprezinta avatarul tau? e curios...