Lasati unul de la altul.
Tu incearca sa uiti din cand in cand ce prostioara a facut el sau altele.
Si poarta o discutie cu el, in care sa'i zici asta si lui.
Gelozia va fi mereu, nu cred ca se va schimba. Dar fa'l sa nu mai aiba motive denastea.
Succes!
![]()
daca va iubiti nu vad dc v-ati certa mereu.incercati sa nu va mai certati.mai ales ca esti cu el de atata timp.
vb cu el si vezi ce nu-i place.si nu mai vb despre acel subiect si va veti intelege
Trec prin aceleasi chestii
doar ca nu ne'am desparit. n certam mereu din prostii uneori ca nu are chef sa ma lainte iar eu ma supar si d la prostia asta ajungem la alt subiect si ne certam mai tare, dar intr'un final d tinem in brate si ne trece
)
Cine a spus ca intr-o relatie sanatoasa nu trebuie sa existe certuri? Sunt si eu impreuna cu un baiat de 6 luni abia si deja ne-am despartit de 3 ori si totusi sintem impreuna! Sunt sigura ca va iubiti si voi la fel ca noi, poate ca si mai mult, ati tinut-o atita...Sa-ti spun cum trec eu peste certuri di despartiri? ok, fie...Incerc sa iau cuvintele lui ca pe o gluma, cit de dureros nu mi-ar fi, stiu ca curind se va calma si totul va reveni la normal, de ceva vreme nu mai spunem cuvintul ne desparim, fiindca oricum vom fi mpreuna! Pantru a fi si incontinuare bine, incearca sa crezi asta, spunindu-ti,, TOTUL VA FI BINE''
SUCES PRIETENA DRAGA! SI VEDETI VOI ACOLO, FARA PROSTII VA ROG! IUBITIVA DOAR SI STIMATIVA SI TOTUL VA FI MINUNAT!
Gelozia este o boala, care nu se trateaza niciodata
din cauza gelozie va ajunge un nesuferit, tot timpul va fi ca ochi pe tine si la un moment dat iti vei dorii sa o termnini ca el dar... poate e tarziu sunt copii si multe altele in joc
sfatuil meu este o terminii dedfinitiv cu ele, persoanele geloase sunt si foarte vulnerabile, pot fii violente
voi va iubitii e adevarat dar nu uita ca dragostea e de cele mai multe ori oarba
mai bine pune capat acum, pana nu e tarziu
vei suferi e adevarat dar poate e imi bine acum decat mai tarziu