anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau să vă fac o confesiune. Nu, nu o fac că să atrag atenția, nici că să-mi dați răspunsuri de consolare, ci pentru a mă descărca.
Știți cât de mult doare o dragoste neîmpărtășită?
V-o spun din proprie experiență.
Șeful meu, chiar dacă ar fi singur, nu s-a uita niciodată la mine ca la o femeie. Din păcate.
Arăt ca un copil și am și câteva kg în plus. Nu multe, dar am.
În plus, nu suntem la același nivel, nici d.p.d.v intelectual, nici social, nici financiar.
El e un tip rafinat, inteligent, iubește frumosul, ceea ce eu nu sunt și n-o să fiu niciodată.
Nu sunt urâtă, dar nu mă machiez, nu mă îmbrac elegant.
Are pe Facebook tipe mișto cărora le-a trimis cerere iar alea nici nu i-au dat accept. Plus că mai e și nevastă-sa la mijloc, care e mult superioară mie datorită studiilor și cunoștințelor (am liceul, dar nu am facultate).
Și dacă aș încerca să-l seduc, ar fi în van iar în rolul de amantă nu vreau să fiu niciodată.
El niciodată nu mă va vedea ca pe o femeie, niciodată nu o să fiu atractivă în ochii lui, niciodată nu va divorța de scorpia pe care o are ca nevastă.
Ce femeie norocoasă să aibă un bărbat ca el. Nu-l merită.
Asta e trista mea realitate. Nu o să fiu niciodată suficient de femeie pentru un bărbat ca el.
Sper să mor în somn în noaptea asta ca să nu mai știu nimic!

16 răspunsuri:
| stef87 a răspuns:

Of, mai! Stiu cum e sa simti ceva special fata de cineva si sa nu mearga. Gandeste-te ca altii lovesc si mai rau sentimentul, ca nu au nimic in cale, sunt primiti cu bratele deschise de celalalt, totul pare sa fie reciproc pana la un punct, cand, incepe sa se rupa visul.

Fii increzatoare in tine ca poti gasi oricand pe cineva potrivit, compatibil si care sa te iubeasca. Atunci vei putea spune cu adevarat ca e dragoste, nu cand esti zapacita de niste sentimente care vin mai mult instinctual, pentru ca asa ti-ai creat in inconstient modelul barbatului ideal.

E greu sa renunti la anumite lucruri, mai ales daca te lovesti de ele zilnic, dar ai incredere in abilitatile tale, ca nu esti oarecare si poti multe. Viata nu e dreapta si nu e facuta sa fie un joc de lego sa se potriveasca asa cum ne dorim noi.

Poti fi o luptatoare si poti deschide ochii ca e doar o iluzie a inconstientului ceea ce tu speri acum si nu se realizeaza. Poate ca altii te apreciaza asa cum esti si te-ar dori asa; ai vorbit cu astia, le-ai dat o sansa? Nu, ca tu te gandesti intr-un singur loc si repet, stiu cat de greu e sa te desprinzi.

Macar incearca sa te detasezi daca in constiinta ta e incompatibilitate. E partea aia logica din tine care striga "sefo, nu merge, nu se poate, baga alta fisa!". Ascult-o macar!

| ania a răspuns:

E mai bine sa alegi sa ai un blocaj mintal fata de bărbații căsătoriți, nu poate ieși nimic bun de acolo.
Eu când eram la facultate a venit LA cursuri un profesor tânăr, arătos și superintelugent întors de la studii din străinătate, de care simțeam ca m-aș putea îndrăgosti ușor, dar când a apărut peste câteva zile împreună cu frumoasa lui soție, a fost ca un dus rece, m-am potolit
pe loc.
O frica ca și fata era cea fac dacă se vor interesa de munte doar băieți care nu îmi plac și nu voi găsi pecineva care chiar sa îmi placa foartemult din toate punctele de vedere și care sa vrea sa se căsătorească cu mine. Convingerea mea e ca dacă cineva are încredere în Creator, ii cere acest lucru și vrea sa se dedice principiilor lui pentru o căsătorie bună, El îl ajuta sa gasesca pe cineva de care chiar sa se bucure.
Creatorul a poruncit sa îl iubim pe El cel mâii mult, prima porunca e și prima noastră nevoie sufleteasca, El e gelos pentru dragostea noastră, nu suntem cu adevărat fericiți pana nu îl iubim pe el cel mai mult, povestindu- i tot ce ne doare și daruindiu- sufletul și viata Lui.
Mie daruinu- mi- l pe soțul meu, Dumnezeu mi- a depășit toate așteptările.

| Violleta2022 a răspuns:

Vad ca esti constienta de cum arati si cat de inteligenta esti, dar tot nu esti deloc realista, ca de sedus nu ai cum sa seduci un asemenea barbat, care nu va avea ochi niciodata pentru tine, mai ales cand are o asa mandrete de nevasta, acasa.

Nici nu incerca, fiindca risti sa ti se desfaca imediat contractul de munca disciplinar si sa ajungi in strada!

Fii realista si cauta-ti unul pe masura ta sa-l seduci, daca esti disperata dupa un barbat, sa-l ai in viata ta.

| SilentRain a răspuns:

La câtă răutate ai in tine, nu mă mir că nu te merita tipul și nici la capitolul inteligenta emoțională nu stai bine (*sper sa mor in somn in noapte asta că sa nu mai știu nimic *) laughing aici chiar ma bufnit râul și sper sa ai doar 18 ani!

Da știu ce înseamnă să iubești in secret, chiar de doua ori in toată viața mea laughing spre mirarea ta nu și-a tăiat nimeni venele pentru că nu este o tragedie! Tragic ar fi sa ai cancer și să vrei să trăiești, să asculți manele in timp ce aștepți ajutorul social și să stai cu părinții în același timp, sa ai vreo boala incurabila / mentală, sa moară maică ta urmat de tactu ' și alți 3 frați.
Da atât timp cât ai 2 mâini, 2 picioare,vezi soarele dimineața și un loc de muncă fi mulțumita și mai lasă figurile... căuta unul care sa fie ca și tine,nu mai visa la făt frumos cu banii ' că deja ești bătrâna și în viața contează altceva nu mâncărica de pește care ai descris-o despre șeful tău.
Cască ochii aici că nu mă repet! Regulă de aur pentru că Karma exista!
Dacă un băiat este deja într-o relație nu te bagi ca chiloți in c***, așa ceva nu se face și nici nu denigra pe cineva doar pentru faptul că ești tu geloasă
Lucrează la tine pentru că nu te sechestrează nimeni sa nu slăbești, sa nu te educii, sa nu te aranjezi frumos, machiezi, pensezi, tunzi, speli etc

| Emma30555 a răspuns:

Când ne îndrăgostim avem tendința de a idealiza acea persoana dar sa ști ca nimeni nu e perfect și el are slăbiciuni și defecte. Iar tu chiar dacă nu ai studii cu siguranță ești mai inteligenta decat multe care au, îți trebuie doar experienta, informații, un anturaj un pic diferit. Poate nu s ar uita la tine dar nu din motivele enumerate mai sus ci din cauza faptului ca îl idealizezi, sau din cauza faptului ca poate ești prea visătoare sau poate fiindcă nu ai încredere în tine Poate ca în timp vei capătă experienta și vei învața sa devii o domnișoară sofisticata dacă îți dorești asta dar mai ales încrezătoare în tine. Eu cred ca poți sa te dezvolți tu ca om, cred ca poți sa faci o facultate. Nu are rost sa fii atât de trista, ar trebui sa te iubești mai mult, sa ți vezi calitățile sa te apreciezi, nu te mai complexa fiindcă nu ai de ce, ai puterea oricând sa schimbi ceea ce nu îți place. Te poți machia, te poți îmbraca altfel, te poți aranja cum vrei tu, dar toate se vor face cu răbdare, cu munca. Și indiferent cum e viata ta, fii mai optimista, bucura te de viata ta asa cum e ea. Poate ca oamenii pe care tu ii admiri ar vrea sa aibă anumite calități pe care le ai tu și nu le au ei, pur și simplu nu poți sa ști care e realitatea pe care o trăiesc ei. Crezi ca nu o sa te îndrăgostești din nou? Eu zic clar ca da. Mâine când te trezești sper sa fii mai binedispusa și sa vezi lucrurile din alta perspectiva.

| LordCristobal a răspuns:

Nu te mai demoraliza pentru o relatie care nu se va materializa niciodata.
Viata e frumoasa si plina de oportunitati si nu merita sa te gandesti la seful tau cand in lume mai sunt barbati.

| helpforyou a răspuns:

Nu poti muri in somn doar pentru ca ai aceasta dorinta.

Ceea ce simti tu nu este dragoste, ai facut o pasiune pentru el.

De ce nu iti aloci timp pentru dezvoltarea ta personala? De ce nu mergi la o facultate? De ce nu inveti lucruri noi astfel incat sa ai si tu propria ta afacere?

| anonim_4396 explică (pentru helpforyou):

Din păcate, nu am murit. Am plâns toată noaptea. Acum nu mai plâng, dar am o stare emoțională proastă.

| helpforyou a răspuns (pentru anonim_4396):

Te înțeleg prin ce treci.
Dar în mod sigur dacă încerci să te dezvolți personal, vei vedea altfel lucrurile.

Îți țin pumnii.

| iulia0514 a răspuns:

Off da grea îi dragostea asta!
Eu te sfătuiesc să-ți îndrepți atenția spre altcineva și nu te mai tot autocritica atâta, facultatea o poți face și la 80 de ani important este sa te iubești tu pe tine însăți și sa te accepți așa cum ești pentru ca nimeni nu e perfect cu toți avem defectele noastre și sunt oamenii care ne iubesc cu tot cu defecte și tocmai asta e partea frumoasa ca iubim omul pentru ceea ce e el pentru ce are în suflet ca corpul e doar o carcasă frumos ambalata!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hei

Înțeleg perfect prin ce treci

Îmi poți scrie în privat?

Aș putea face mai mult decât un răspuns dacă luăm legătura

Take care

| DjSannan a răspuns:

Este normal să te simți trista și dezamăgita când o relație dorită nu se materializează, dar este important să-ți amintești că valoarea ta ca persoană nu trebuie să fie determinată de relațiile sau atracția altcuiva. Fiecare persoană este unică și are atribute și calități care o fac specială. Nu ar trebui să-ți subestimezi sau să-ți subapreciezi valoarea ca persoană din cauza unor caracteristici fizice sau sociale.
Este important să te concentrezi pe îmbunătățirea ta și să nu te compari cu alții. În plus, este important să-ți amintești că nu avem control asupra sentimentelor sau acțiunilor celorlalți, dar avem control asupra propriilor noastre acțiuni și cum alegem să ne simțim și să acționăm.
Sper că poți să-ți dai seama că valoarea ta ca persoană nu depinde de atractivitatea sau de relațiile cu alții. Te rog să nu te gândești la moarte ca la o soluție la problemele tale, există întotdeauna speranță și ajutor disponibil

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

Poți să găsești un bărbat de nivelul tău.

| Hypefox a răspuns:

Ete scârț, da-l in puii mei.
Tu fi cum ești tu, nu trebuie sa te schimbi pentru nimeni ci doar pentru tine daca tu simți sa faci asta.
Imbraca-te frumos... Ce daca ai kg in plus. Iti pui o fusta lunga de blugi, o bluza mai larga, niste adidași sau eventual botine ceva, iti aranjezi parul un pic... Poate nu te machiezi dar poți folosi un ruj.
Normal ca nu se uită la tine daca tu nu iti dai atenție ție si sa ai grija de tine. Din mesajul asta presupun ca esti singura.
Desigur, lucrezi sa faci un ban să-ți plătești facturile si tot ce e de plătit, dar tot poți gasi un milion si sa ti achiziționezi ceva lunar. O pudra, un rimel.
Mergi fă-ți unghiile, poate ai o prietena ce face, sau mergi la un pensat. Daca ai cum sa găsești la preț mai mic, de ce nu. Cumpărați haine, uite te pe strada la femei sa vezi ce ti place ca poarta si incearca sa cauți. Iti place un palton, poți lua si din second hand. Adica orice iti dorești poti avea.
Poate nu ai bani să-ți pui unghii.
Cumpărați ustensilele si fă-ți le tu, si cumpăra o oja buna.
I-ați un parfum demențial, să dai pe spate pe oricine pe unde ai trece.

Cand începi sa te valorifici pe tine, sa ai grija de infatisarea ta si toate cele, doar prin prezenta ta o sa atragi. Bărbații nu sunt atrași doar sa vada un decolteu sau nu stiu ce. Ei sunt atrași de energia pe care o emani. Poti sa fi si nemachiata si fara studii si cu kg in plus.
Daca oriunde calci ai încredere in tine si in puterile/capabilitățile tale, poti sa ai orice.

In acelasi timp esti libera sa flirtezi, sa razi.

Cel mai important, poarta mereu zâmbetul cu tine, căci niciunui bărbat nu-i plac deprimantele.

Nevasta sa, la avut. Pana la urma urmei daca e scorpie, simte si el, nu degeaba sunt separati. Daca e sa o mai f**a este doar pentru ca nu are unde altcumva poate.
Dar la avut, într-un fel si el caută altceva.

| AVAAVA a răspuns:

Draga mea, viața și iubirea nu se limitează la atracția sexuala. De fapt, atracția sexuala este ultima în clasament când definim iubirea.
Învață să dăruiești iubire tuturor, și celir buni și celor rău, și celor urâți și celor frumoși și când vei avea un prea plin de iubire, acesta iubire se va întoarce înapoi negreșit, dar tine minte, iubirea nu trebuie dăruită cu gândul de a primi înapoi.
Iubire la prima vedere nu exista, este o iluzie. Există doar atracție sexuala hormonala la prima vedere, ca și pofta de a manca ceva plăcut. Dar mare grija trebuie sa avem cu poftele, deoarece se pot transforma foarte usorun patimi când nu avem frana(înfrânare).
Cât tine de gândul de a pune capăt vieții, aceasta arata cea mai mare cu putința slăbiciune a credinței.
Sinucigașul cade automat un păcatul Hulii împotriva Duhului Sfânt, păcat care nu se mai iarata nici în veacul acesta și nici în cel care va sa vina.
Iubirea adevărata nu poate fi manifestata decât ca urmare a credinței adevărate.Iar credința adevărata este în Cel care și-a dat viata pentru a ne scoate din păcatele săvârșite de protoparuntii noștri Adam și Eva. Prin Adam a venit păcatul și prin Hristos a fost abolit.
Ascultat de Biserica Ortodoxă, Biserica a lui Hristos înființată la cinzecime, omul încele sa simtă iubirea și sa o manifeste. Ascultarea de Biserica prin post, rugăciune, spovedanie, milostenie și împărtășire cu Sfintele Daruri aduce acea transformare de care tu ai nevoie.
Postul și rugăciune sunt unele dintre cele mai puternice arme împotriva demonilor care sălășluiesc și se manifesta în Duhul Lumii. Noi nu trebuie safin ai Lumii, ci și lui Dumnezeu.

| SuperFata a răspuns:

Ești super îndrăgostită de acest om.
Orice ar spune unii, NU ESTI DE JUDECAT,!
Inimii nu - I poți comanda pe cine sa iubească. Asta cu " nu sunt de trapa lui ' e doar în mintea ta.
Dacă totuși ești atât de atrasa de el și știi ce ii place, îți propun sa te aranjezi intr- o zi, asa cum nu ai mai fost pana scum. ( p.s.barbatii nu te întreba câte clase ai atunci când le ple ceva la tine )
Vin - o la munca pe tocuri, machiata și cel mai IMPORTANT, vin - o cu o atitudine potrivita ținutei. Fii curajoasa, ai încredere în tine, ești o femeie inteligenta din câte constat și e păcat sa nu încerci macat pentru a vedea dacă reușești sa ii atragi privirea.
Sunt convinsa ca va întoarce capul după tine.
Și hei....capul sus, toate femeile sunt frumoase și puternice.
....nimeni nu te poate judeca ca simți ceva în sufletul tău.
Fii mai instazneata!