| SimonaLavinia a întrebat:

Vreau si eu sa imi pun unghii false dar apare o problema -scoala. Ma puteti ajuta cu niste informatii? De exemplu, dupa ce le dau jos mai pot fi refolosite? mi-e ca o sa imi zica ceva profii (abia am trecut clasa a 9-a ) si nu as vrea sa dau banii pe ele pentru o zi straight face. Pot schimba culoarea ojei sau afecteaza unghiile false acetona? Cum le pot intretine? Cat timp le pot purta?

Răspuns Câştigător
| MalikBitch a răspuns:

La liceu profii nau nimic cu tine...da depindde cum sunt daca au 3 cm jumate si sunt negre o sa prinda putina ura...

4 răspunsuri:
| AnonimA a răspuns:

La liceu profii nu mai au treaba ta cu unghiile, poti sa iti schimbi culoarea ojei si poti sa o stergi pentru ca accetona nu afecteaza tipsul happy

baftakiss

| Negative a răspuns:

Nu le purta deloc, n-are rost...iti distrugi unghiile realewinking Treaba ta...+ca mai pot fi alte efecte.

| Zuzulake a răspuns:

A avut si mama si nu le poti pune la loc si iti strica unghiile adevarate. nu poti schimba culoarea ojei si acetona nu le afecteaza. le poti purta 3 saptamana dar se strica si sunt niste prostii.

| SimonaLavinia explică:

Sper doar sa nu le fac din prima zi de scoala o impresie proasta, nu vreau sa am de suferit 4 ani laughing