| Mina119 a întrebat:

Am mai multe intrebari in ceea ce priveste studiul in strainatate si as fi foarte bucuroasa daca cineva si-ar face timp sa imi raspunda mai explicit.
Sunt eleva de liceu (clasa a 11-a mai putin) la profilul bilingv. Bineinteles ca de acum ar cam trebui sa ma gandesc ce vreau sa fac eu cu viata mea dupa terminarea liceului pentru ca vin testele, bacul si alte cele.
Dar ca si multi alti elevi romani am si eu visul de a studia in strainatate (care sper sa nu ramana doar un vis)
Sper ca pana la sfarsitul clasei a 12-a media mea sa se invarta in jur de 9.50. Mi-am propus sa dau si CAE, iar daca merge bine plec si pe CPE. (asta daca merge bine si speeeer sa reusesc).
Cum situatia financiara a unui roman rareori este atat de buna incat sa isi permita sa studieze in strainatate pe cont propriu imi doresc... o bursa (cam multe asteptari nu?).
Ce este necesar? In ce masura conteaza BAC-ul? Ce examene trebuie sa ai luate? Cum se aplica pentru bursa? Am inteles ca poti sa lucrezi acolo pentru a-ti plati studiile, stiti ceva despre asta?
Va roooog ajutati-ma!

4 răspunsuri:
| tzotzo2562 a răspuns:

Incearca aici https://www.dreamfoundation.eu/ pentru mai multe informatii. si eu am cam acelasi vis ca sa zic asa...succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sper sa-ti indeplinesti dorinta!

| pleclastudii a răspuns:

Www.pleclastudii.wordpress.com

Te astept aici ca sa iti raspundem la intrebari!:D

Mult succes!

| Mina119 explică:

Multumesc Młřعℓa!