| nickcnuttela a întrebat:

Am și eu nevoie de o parere de la foști absolvenți a școlilor postliceale sanitare din Ploiesti. Care este cea mai buna postliceală? Eu am de ales intre școala postliceală sanitară Sf Vasile cel mare și Școală postliceală sanitară Regina Maria, dintre astea doua care ar fi mai buna?

1 răspuns:
| Zergiu a răspuns:

Daca stai să alegi între „Sf. Vasile cel Mare" și „Regina Maria" din Ploiești, îți zic sincer: „Sf. Vasile" bate la fund „Regina", și nu o zic de florile mărului.
„Sf. Vasile" are ani buni în spate, e acreditată beton, au profesori cu experiență (medici, farmaciști, oameni care chiar știu ce fac), laboratoare bine puse la punct și au și promovabilitate mare, lumea chiar ia diplomele pe bune, nu doar pe hârtie. „Regina Maria", pe de altă parte, pare mai mult pe stilul „privat comercial" — adică bagi bani, dar nu știi dacă scoți și calitate. E mai puțin transparentă, nu se laudă cu rezultate, nici cu profesori tari. Mulți o aleg doar că sună bine numele. Dacă vrei să ieși din școală cu ceva în mână, cu cunoștințe reale și să te angajezi cu fruntea sus, „Sf. Vasile" e alegerea mai sigură. Nu zic că „Regina" e de aruncat, dar „Vasile" pare mai serios, mai așezat, mai muncit.