Poi.are o materie in plus "FIZICA" este cam la fel ca matematica. Biologia in a 6-a e mult mai usoara si mai scurta.o sa inveti despre animale.La matematica o sa fie mai usor ca in a 5-a (doar daca ai invatat in a 5-a si stii mate, daca nnu o stii din a 5-a o cam incurci) crede-ma ca nici eu nu am prins matematica din a 5-a si ma chinui acum sa o inteleg.La romana o sa faci recapitulare din cls a 5-a.Eu asa am auzit si am si experimentat ca e mai usoara a 6-a decat a 5-a
sper sa inveti bine
... Funda!
Eu am fost a 6-a si mi s-a parut destul de grea. Adica mi s-a parut urata. x_x.
Nu vreau sa te sperii dar fiecare are parerea lui.
Si fiecare clasa are nivelul ei de dificultate.
Buna! Clasa a6-a este mult mai usoara dupa parerea mea decat clasa a a5-a.Nu o sa ai nici o materie noua in afara de fizica. Sper ca te-am ajutat
Dap,in a 6 ea intervine fizica si dac nu inveti e super greu.pentru mine a fost usor.iti urez multa bafta si sa ai o medie cat mai mare. sper ca te-am ajutat foarte mult.te pup
Eu ca am lipsit mult in semestrul 2(aproape 3 luni si un pic)mi s-a parut greusoara mai ales fizica ca parca atat ai nou a si faci 2 ore geometrie si 2 ore algebra dar laa geometrie trebuie sa fi foarte atenta sa inveti definitile dar si exercitiile si la fizica daca nu sti mate nu sti nici fizica
Nu prea. normal ca o sa fie un pic mai greu. fizica o sa fie un pic cam ciudata si de aia trebuie sa o inveti bine de la inceput.in rest totu e la fel
Eu tin minte ca a 6-a am cam tras chiulu, nu prea am invatat si m-am cam distrat, a fost usoara si mi-a placut tare mult, temele nu prea le-am facut. In a 5-a mi s-a parut greu de tot... si aveam multe teme si teste...
Buna eu trec in a 7-a si sincer sa fiu nu prea sunt schimbari in afara faptului ca ai materia noua Fizica.Si despre fizica sincer nu este asa grea trebuie doar sa o intelegi, nu trebuie mult memorat
! Fundita pls![]()
!
Nu e mai greu, doar ca inveti cateva lucruri noi. In rest, doar recapitulam ce s-a invatat in a 5-a. Clasa a 6-a e cea mai usoara clasa din gimnaziu :-x Mi-au spus prietenii, deoarece si eu acum trec in a 6-a.
Fundita?
Pai in clasa a6a faceti geometrie si algebra in loc de matematica pe care o faceati in a5a,la biologie invatati zoologia(studiati animalele), si din a6a faceti si fizica...insa nu este asa de greu...asa ca nu te speria![]()
Funda?
Clasa a 6 a este cea mai usoara asa ca bucurate de ea.Cea mai grea e a 7 a.
Mie sincer mi s-a parut mai usoara decat a 5a.Te-ai obisnuit cu destele neanutate tezele si cu stresul.Mie mi-a iesit media generala mai mare pe a6a decat pe a-5.aSper ca te-am ajutat
Nu e mai grea decat a 5-a si nici nu are nimic deosebit deci poti trece direct la clasa a 7-a
...ce intrebare.
Pai depinde cum ti-s-a parut tie clasa a 5 a, daca ai invatat tot ce ai facut in a 5 a o sa te descurci mult mai bine daca nu tot nu o sa scapi pana nu inveti timpuriile alea verbale si tot ce e de baza la fiecare materie, eu cred ca o sa ti se para mai usor pentru ca clasa a 5a a fost mai greu cu acomodarea...
Sal! Eu am trecut in a 9 a deci vreau sa stii ca a 6 a s-a dovedit cea mai usoara materia in general se repeta si pe ici pe colo cate ceva nou cum ar fi o completare a lectiei.Nu te speria de fizica caci e primul an si veti face mai mult experimente noi de exemplu imi aduc aminte de un sg test in acel an care a fost in prima ora ca sa vada profa la ce nivel suntem (nici n-a fost trecuta in catalog)prin urmare stai ff linistita, iar la bio veti descrie cum arata animalele ce mananca unde traieste etc.In rest e relativ la fel
.
Eu acum trec a 7-a, eu zic ca a fost grea si o sa incepi sa faci fizica... sa inveti formulele altfel nu stii sa faci nimic... sper ca te-am ajutat, Funda?
Pentru mine a fost mai deosebita deoarece a fost mai funny din pricina colegilor cu care m-am distrat. E mai usor, deoarece deja te-ai adaptat la ideea de mai multi profesori, de o diriginta si te obisnuiesti. Materia e destul de usoara...adica cred ca asa a ramas, eu trec acum a 8-a, deci nu cred ca mare lucru difera. Depinde de manualul pe care-l alege profesorul. Dar din punct de vedere a gradului de dificultate, a 6-a nu prezinta motive de frica. Este un an frumos si usor.
Bafta!
Fii atent eu acum trec in clasa a 7a fii atent o sa trec direct la ubiect uite trebuie sa te bucuri de orece clasa nu numa-i a6a
Normal ca e mai greu, pe masura ce treci clasele o sa ti se para din ce in ce mai greu.