Trebuie sa vezi de o calificare, vei avea un salariu mai mare
Ce calificare? Pe langa dizabilitățile de învățare ale mele foarte mult Abia ma chinuiesc sa pot sta in picioare. De mers merg foarte tare șchiopatand, amețesc, raman in urmă cu tot ce trebuie sa fac. Toți trag la mine la lucru ca să îmi fac treaba mai repede dar rămân foarte multe in urmă și muncesc alții o groază de mult după mine. Ma chinuiesc și cu mintea și cu corpul?
Trebuie urgent făcute analizele de sânge, mers la un psihiatru
Am fost la doctori cu gramada. Mi am facut analize la sange la toate, tot de la doctori stiu si de dizabilitatile mele de invatare, nu am zis eu de la mine de ele. Despre tot ce am scris am fost la doctori.Așa s de cand mă stiu dar problema e că am întrebat pe oricine despre problema asta oboseală sau nu știu cum să i zic și mai ales doctorii dar mi-a zis că e normal să fiu așa dar nu stiu ce e normal asa terminată. Toată viața eu n am fost buna mai de nimic nu am avut putere să stau pe picioare. Am fost copilul ăla fără energie fără nimic
plâng când mă văd în ce hal îs
Dar nu știu ce e normal să fiu așa terminată și fără putere în mine deloc
Cum eram la 7-8 ani exact așa sunt si acum. Mă gândeam că poate vine și de la dizabilitățile mele de învățare
Tot ce știu e ca niciodată n am fost ca cineva de vârsta mea și nici acum nu îs că cineva de vârsta mea.
Lavinia19990 întreabă: