"Oare o sa gasesc loc de munca dupa facultate?", ...as vrea sa stiu si parerea voastra
păi nu te cunoaștem, nu știm cât te duce capul, nu știm dacă chiar o să incepi dreptul, nu știm dacă termini dreptul, nu știm nimic despre tine de fapt.
Deci orice am zice ar fi in necunoștință de cauză
Nu inteleg de ce trebuie sa fie unele persoane asa "rele".
Am pus o intrebare generala. Da, nu ai de unde sa stii daca ma duce capul, nu ai de unde sa stii ceva despre mine, ca doar nu sunt aici sa spun ce am facut pana acum in acesti 18 ani de zile, nu vreau sa spun "am trecut prin traume si sunt emotiva din cauza ca parintii mi au murit si am revenit in tara sa imi termin studiile sub grija cuiva", aparent am spus o, dar nu vreau sa mai aud fraza: "Pai daca esti asa emotiva nu ai ce sa cauti in Drept", dar este atat de greu sa iti dai o parere despre locurile de munca din Romania, IN GENERAL, ci nu despre mine ca persoana? Daca nici dumneavoastra nu stiti, e ok, nu trebuie sa lasati un raspuns. Adica sa fim sinceri, trebuie sa ma cunoasteti ca sa raspundeti la o intrebare generala? Stiu ca o sa ajung la facultate si am incredere ca o sa o termin, cu vointa mea si cu ajutorul lui Dumnezeu. Da, atat de multa incredere am in mine, pentru ca nu m-am dezamagit niciodata. Avand totusi o varsta frageda, stand intr o alta tara multi ani, nu stiu exact cu ce se mananca situatia aici. M am si prezentat putin aparent.
Multumesc oricum pentru raspuns!
Este stiu ca Dreptul si Jurnalismul sunt facultati inutile in Romania, fiindca anual ies 10.000 de absolventi de la Drept, dar numai cate 1-2 posturi in fiecare judet, ceea ce face ca zeci de mii de studenti sa nu-si gasesca loc de munca in aceste domenii.
Mai bine faci Academia de Politie sau Militara, ca acelea vin cu contract de munca de 5 ani, dupa terminarea Academiei.
Da, cum ți s-a mai spus și înainte, greu cu Dreptul în România. Mai bine ori faci Poliție, ori te muți înafară.