Asta nu gasesti in carti, trebuie sa inveti sa socializezi, sa iti faci prieteni, sa petreci timp cu ei iar prin ei sa cunosti alti oameni.
Nu poti sa inveti sa interactionezi cu oamenii din carti la fel cum nu poti invata sa mergi pe dansezi stand in pat, trebuie sa intri in contact cu obiectul interactiunii.
Alta idee e ca poti incerca sa iti faci prieteni online, sunt jocuri care te pot ajuta sa faci asta si comunitati precum cea de aici, in timp prieteniile se pot extinde in viata reala.
Deagaba citesti carti =pierdere de timp de banii, trebuie sa vorbesti cu straini cat mai mult sa socializezi, nu sa citesti articole tampite, fara experiente creierul uman nu poate invata, trebuie sa ai scopuri in viata, sperante, nu sa visezi la viata de apoi, omul e o fiinta sociala
Bani nu cheltui, pdf sau onlin sunt la putere. Articolo nici nu vreau sa citesc pentru ca ele sunt scrise ca sa fie scrise de oameni care nu au trait astfel de situatii. Experienta? Cum daca asta e si problema. Sxop in viata? Ce rost sa le mai pun daca nimic nu se indeplineste, totul se face invers. Acum traiesc doar ca sa nu zic ca nu traiesc.
Restul ce facem?
Cauta pe internet anxietate sociala.
Daca nu poti sa socializezi este posibil sa ai asta.Mai bine vorbeste cu un psiholog.Cauta si pe internet unul online pana sa iti faci curaj sa mergi la unul la cabinet.Si eu sufar de anxietate sociala si mie foarte greu sa comunic si sa am tengente cu oameni, am avut probleme la scoala si acum cu locul de munca deoarece nu pot sa comunic cu angajatorul.
Singurul lucru pe care poti sa il faci tu singura este sa iti infunti temerile exact cum incerc sa fac si eu sa iti calci pe frica si pe retineri si sa faci de ce tie frica fara rusine si etc
Si ce, ce primeste?
Ce?
Iesi in lume.Nu sta inchis in casa.Viata trece repede, bucura-te de soare, de luna, de ploaie...macar iesi zi de zi la o plimbare singur, nu sta inchis in casa ca un bătrân uitat de lume pe vârful muntelui.
Afara ies. Ma plimb, fac cred ca cate vreo 4 km pe zi. Si ce? De ce sa ma bucur
Personalitate Alfa de Pera Novacovici. Costă 100 de lei dar merită toți banii.
Citeste articole "cum sa scap de timiditate"
cat mai multe! Partea 2 iesi afara, du-te in vizita la cineva daca nu ai prieteni du-te la un neam sau vecin, starea asta o ai pentru ca stai numai in casa si devi perfectionist.Renunta la rutina asta indiferent cat e de greu
stiu ca e bine sa nu iesi din zona de confort dar uite ca nu evoluezi deloc
statul in casa prea mult dauneaza sanatatii!
Neamuri nu merge treaba, sunt la 100 de km, vecini? Eu tiam descris probla, ce sa fac cu ei, ca nici nu stiu ca sunt la ei in bloc.
Stiu exact ce simti
uite 3 pasi simplii detaliati intr-un articol
1. Constientizeaza felul in care oamenii timizi gandesc si cum au ajuns sa gandeasca asa.
2.Nu te mai gandi atat de mult!
3.Actioneaza si vei scapa de timiditate!
uite aici un articol foarte bun
http://paulmelinte.com/scapa-de-timiditate/