Buna!
Ce urmeaza sa-ti povestesc mi s-a intamplat in clasa a 8-a, cand profa de engleza ne-a grupat in perechi(deci cate 2), ne-a zis sa umblam in cerc intr-o curte interioara(poti s-o faci si in clasa, daca nu ai cum sa iesiti afara)si ne-a pus sa il intrebam pe cel cu care eram in pereche despre el(si invers).2-4 minute ii lasi sa faca asta(ai grija sa nu cumva sa vorbeasca in romana), apoi ii lasi 1-2 minute sa scrie ce a inteles fiecare despre celalalt.La sfarsit, alegi pe cativa din ei(cat iti permite timpul) si discutati notitele.
Mult succes!
( si la bac)
Eu iti propun sa formezi grupe si sa faci biletele cu intrebari(sau cuvinte de la care sa formeze o poveste scurta; sau o lista de cuvinte prin care sa-si caracterizeze un porfesor/coleg fara a-i da numele si restul grupelor sa ghiceasca despre cine este vorba; sau o serie cu personalitati: pot fi scriitori de ex si sa-i pui sa dea detalii despre viata sau opera lor) pe care sa le pui intr-un bol si apoi ei sa le extraga, acum nu am priceput eu prea bine... toti sa fiti profesori sau doar unul? Si 10 minute?!
Daca trebuie sa fiti toti profesori: puteti sa imitati profii de la clasa, alegeti cate un fragment de lectie de la fiecare materie si o "predati" in engleza.
Am zis eu ca mi-e greu sa comunic? citeste mai bine, ca eu zic ca am scris in romaneste nu in alta limba.
si cine a zis ceva de "stat acasa ca de obicei"?
masoara-ti cuvintele, daca esti educat/a
Lasa-i sa se joace carti
... GLUMEAM. Un proiect cu care sa fie de acord toti, si sa le surada ideea, eu asta as face...