Buna si tie! Pai ce pot sa-ti spun? Mai pune mana pe o carte din cand in cand ca sa nu te mai plictisesti. In ceea ce priveste orele de curs-asa e la inceput, o sa vezi mai tarziu ce greu o sa-ti fie pentru ca o sa ai multe teme si multe chestii de invatat. Iti urez bafta si bucura-te de astea cateva zile de,, libertate".
Vad ca, totusi, ai creierul foarte odihnit, iar scoala nu prea pare sa te fi ajutat cu mare lucru, ca, poate invatai macar sa scrii. Asa ca, mai da si pe acolo din cand in cand, ca sa nu te mai faci de tot rasul scriind prapastii pe-aici.
Incearca sa te angajezi cateva luni ca muncitor la salubritate. Poate iti revine cheful de scoala.
Nici macar nu stii sa scrii, ce dracu mai vrei? Se vede cat de mult efort depui pentru invatat...
Se zice ca anii de scoala sunt cei mai frumosi. Acum nu stiu la tine cum is. Zic doar ca ar trebui sa te bucuri de ei cum poti. Cand esti tanar vezi lucrurile altfel. Ar trebui sa te bucuri de lucruri simple. P.S This is the life
Ma eu nu spun ca nu-mi place sc numai ca ma plictisesc sis obosit
Pff ce te mai plangi.
Lasa-te ma! Cine ti-a zis ca trebuie sa ajungi doctor sau avocat? Du-te-n Spania sau Italia sau mai bine fa-te chelner si nu-ti mai trebuie scoala.
Eu stiu daca te duci la scoala :du-te langa unu si urmarestel sau ai putea sa iei cartile de la unu sa pui in banca la altu(faza comica)
afara: du-te in parc cu gasaca plimba cainele date pe rampe cu bicicleta
in casa: uitate pe fereastra arunca cu apa pe fereastra( dupa ce arunci date inapoi sa nu te vada)daca ai sampanie dau pe fereastra mie mia sarit dopu in inghetata lu una(ce ma injurat
)la calculator: uitate la: little men, cine m-a muscat marea magmureala jocuri : test drive ultimited 1 si 2 cs bestial nfs shift x plane cauta simulator cai tare prince of persia gta Romania gta 4 gta 5 va aparea gta san andreas eu zic ca mie trebuia funda da nu-i nimic sper ca va-m ajutat
Ma in primul rand nu-s domn.si in al doilea rand am dat funda, dar daca neaparat vrei funda.da-mi un mesaj privat
alex495 întreabă:
anonim_4396 întreabă: