Și eu sunt curioasă dacă a pățit cineva, ceva în condițiile în care este evident ca această firmă este o firmă fantomă care nu dă factură, are 3 firme în dizolvare, pe ce temei ar putea ei să contacteze facultatea, ca asta ar însemna să se autoincrimineze
Asta mi-au raspuns la ce am scris si anume ca nu am folosit lucrarea de la ei :
În acest caz, nu aveți absolut niciun motiv de îngrijorare. Veți da poate 1/2 declarații în fața autorităților competente, iar veridicitatea informațiilor va fi verificată de autoritați în cadrul instituției dvs. de învățământ unde probabil că și rectorul/ decanul și profesorul coordonator își vor expune punctul de vedere în cadrul dosarului de cercetare penală privind FALSIFICAREA/ ÎNSUȘIREA CALITĂȚII DE AUTOR.
Dacă afirmațiile sunt corecte, situația se va clarifica fără probleme și se va soluționa favorabil.
Cu toate acestea - Va recomand cu tarie sa CITITI cu ATENTIE mesajele noastre
Fix acest mesaj mi-au dat și mie când le-am spus ca nu am folosit, deși eu am folosit-o dar nu am vrut să recunosc acest lucru
Bună.si eu am un nr de telefon și un nume de la Private Tutoring SRL unde am făcut eu.
Bianu Octavian -0754396997
Voiam să știu dacă este cineva care a discutat cu avocat situația, și dacă ne unim să luăm măsuri asupra acestora
Ideia e în felul următor ca umblă cu amenințări, mă deranjează ca nu au specificat de la început acest aspect
Și pur și simplu a ia acum am cerut dovezi ca deține drepturi de autor sau balivernele spuse și ei trimit amenințări
.
Nu au buton de accept termeni și condiții pe site, nu există stipulate în contract aceste clauze, nu sunt anexe la contract unde să iei la cunoștință despre drepturi de autor, plus ca ei nu emit facturi, nici măcar proforme, au trimis pe mail un text cu datele Iban de cont revolut care nu este înregistrat fiscal deci clar evaziune fiscală!
Nu semnați niciun document transmis, nu mai dați curs la discuții, nu recunoașteți nimic în mesaje!
Deci, in concluzie nu ar avea ce rau sa ne faca? Totul pare a fi impotriva lor si tot ei sunt cu gura mare
Eu am scris cele întâmplate pe un grup de licențe care este foarte activ.si ce credeți nici pițanie de postare, nu mi-a acceptat admin postarea, pentru ca ei sunt peste totttt,
E o mafie și nu de acum probabil ca de mulți ani.
Sunt mulți împânziți prin mai multe orașe care lucrează mâna în mâna și fac firme pe numele altor persoane care habar nu au, lichidează firmele de la lună la lună, au conturi de revolut, nu emit facturi fac evaziune fiscală, creează site-uri false, apoi merg la șantaj și hărțuire deși dacă ar face ceva împotriva cuiva s-ar autodenunța. Strângeți dovezi cat de mult puteți să avem toți probe împotriva lor.
Am primit si eu același mesaj ca si voi. Încă nu am susținut lucrare pe care am modificat-o in proporție de 50%... chiar au ce sa ne facă sau sunt doar amenințări in vânt?
Buna din nou, dar a platit cineva "taxa de santaj"? Ca nu e garantie nici aia ca te lasa in pace. Si santajul se pedepseste cu inchisoare....doar zic.
Acel contract de cesiune nu face decât să te incrimineze pe tine, parcatic recunoști oficial ca ai luat și folosit acea lucrare. Atâta timp cat tu nu îți asumi asta prin acel contract ei te vor șantaja în continuare ca au la mâna asta. Am spus și mai sus, nu semnați acel contract de drepturi de autor pentru ca ei nu au drepturi de autor, nu sunt înregistrați nicăieri nu au nicio dovadă!
Cine a achiziționat lucrarea și nu a folosit-o este că și cum a achiziționat o carte, nu este nimic ilegal în a cumpăra o carte care să o citești, cei care cer drepturi de autor nu au niciun drept legal să ceară acest lucru (dacă merg la facultate și depun plângere ar însemna să se autoincrimimeze), deci, nu plătiți nimic!
Nu fac ăia absolut nimic. Iar lucrările făcute de ei nu sunt bune de nimic. Nici nota 2 nu ai lua pe ele. Este înșelătorie pe față. Când le-am zis de modificări, direct m-au luat cu amenințări că să nu mai zic nimic. După aceea m-am apucat și mi-am făcut eu lucrarea ca la carte după cerințele profesorului. Practic lucrările nu mai semanau nici 0.01%
Bună!
Era să semnez acel contract de cesiune, m-am speriat, dar bine că am citit mesajele de pe acest grup.
Nu semnați nimic. Ăia îs niste impostori. Firma private tutoring srl este în curs de radiere. Am sunat la numărul administratorului și era telefonul închis.
Nu semna nimic! Am luat legătura cu cineva din toată mafia asta și nu o să vă vină să credeți cine e în spatele acestor firme, niște agramați și analfabeti de etnie roma din Timișoara, la baza au o firmă de securitate și pază, am reușit să obțin o confirmare asupra șantajelor. Dacă îndrăznesc să facă ceva se autodistrug pentru ca sunt ilegali în totalitate! NU SEMNAȚI NIMIC!
? ATENȚIE la site-ul VREAUNOTA10.COM!?
Am fost înșelată de această firmă care pretinde că oferă servicii academice „originale" și „profesioniste". După ce am plătit pentru o lucrare, am primit ceva de o calitate foarte slabă, cu greșeli și conținut copiat.
Când am refuzat să folosesc lucrarea, am fost amenințată cu acuzații de plagiat, deși NU am folosit nimic din ce mi-au trimis. Am descoperit între timp că NU sunt singura – suntem deja peste 20 de persoane care am trecut prin aceeași experiență: bani luați, servicii inexistente, amenințări și tăcere din partea firmei.
Firma figurează acum în dizolvare, dar continuă să păcălească oameni.
? Dacă ai fost și tu afectat(ă), scrie-ne pe johnpaulfb69@gmail.com – organizăm o plângere comună la ANPC și nu excludem și alte demersuri legale.
Cred că n-am mai primit nimeni nimic. Ăștia îs niste impostori
Bună seara. Și eu am pățit că dv. Mie mi-au cerut 1500 lei.