| Cristinaelena555 a întrebat:

Bună! Sunt clasa 8 și tocmai ce am dat examenul de evaluare națională. La română a fost OK, am greșit la despărțirea în silabe, deși totuși mă aștept la o notă bună 9, 5, însă la mate din cauza neatenției am greșit două grile. Deci mă aștept la o notă de 7. Știu ca puteam mai mult și sunt foarte dezamăgită. Am greșit efectiv la o împărțire. Sunt din Bacău și nu știu la ce liceu aș putea intra, dar eu doream la Vasile Alecsandri. Credeți ca ar trebui sa iau in considerare sa mă transfer la anul? Chiar nu știu. Sunt foarte foarte supărată, am greșit la ceva foarte ușor ce știam foarte bine. Dacă eram atentă avem media de admitere 9 și intrăm acolo unde mi-am dorit. Voi ce ziceți? Ce să fac? Să mă transfer la anul? La ce liceu intru? Oare am șanse la pedagogic?

2 răspunsuri:
| just4ubr2015 a răspuns:

Da ai sanse dar ce vei face daca tu nu sti sa disparti in silabe ce fel de profesoara poti fi analfabeta functional?

| Cristinaelena555 explică (pentru just4ubr2015):

Sigur ca nu una așa mare ca tine!,, disparti’’,,, ști’’ și virgulele! Și nici măcar n-am spus ca vreau să fiu profesoară.