Întrebare recomandată | Den1597 a întrebat:

Bună! Sunt din Dâmbovița, dar m-am mutat în Călărași cu soțul (în interes de serviciu). Nu am flotant aici, dar am lucrat în învățământ, în alte județe față de Dâmbovița și Călărași 3 ani. Am definitivatul luat (pedagogie – învățământ preșcolar) și anul acesta am dat examenul de titularizare în Călărași. Am luat 7, 10.
Am două întrebări clare:
1. Există vreo regulă prin care au prioritate candidații din județul Călărași (cu buletin sau flotant), față de cei veniți din alte județe, în alegerea posturilor titularizabile?
2. În cazul în care un candidat are o notă mai mare ca mine (de exemplu 9, 60), dar nu are definitivatul, iar eu am definitivat + 7, 10 – eu am prioritate la alegerea unui post titularizabil sau nu?

Aș aprecia un răspuns clar, conform metodologiei. Mulțumesc!

2 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

1 - Nu contează domiciliul - doar nota contează. Aici ești în avantaj.
2 - Doar la continuitate au prioritate cei cu definitivatul. Aici nu ai nici un avantaj.

În ziua în care se face repartizarea posturilor să fii de la început în sală cu toate că nu este ora obiectului tău. Dacă repartizarea începe la ora 9:00 tu să fii în sală la ora 8:40. De ce? Se fac "manevre"! Și nu pleci din sală până nu se termină și obiectul care urmează după al tău.

Succes.

| razvand2001 a răspuns:

Nu conteaza domiciliul