O diferenta la ce anume? credeam ca diferentele se dau numai atunci cand te transferi de la o scoala la alta in Romania, iar in cazul meu ma voi muta de la un liceu privat din strainatate inapoi in tara. De asemenea, pentru cineva cu cunostinte in domeniul matematicii, chimiei si tot ce tine de ramura asta, de nivel de clasa a 5a, nu pot sa ma duc la vreun alt profil altul decat filo. plus, am fost mereu interesata de limba romana si limbile straine, deci cred ca filologia ar fi cea mai buna alegere pentru mine. Ati studiat la filolgie? daca da, puteti sa imi spuneti va rog cum este profilul in general?
Ai făcut latină acolo?
Da, am facut dar numai o ora pe saptamana deci nu pot sa zic ca am invatat mare lucru. dar imediat ce ma voi muta inapoi in tara vreau sa fac pregatire cat de mult pot la materiile esentiale de la filo ca sa ajung "la zi" cu materia pe ceilalti
N-o să faci școală, o fi ceva pepsi-cola și in plus, online!
Nu prea inteleg la ce va referiti. adica nu se face scoala serioasa? mi-as dori sa aflu cam ce se face la filo, la modul ca vreau sa aflu despre materie in general, cam cat de grele sunt temele in special romana, istorie etc, lucruri de genul.
"adica nu se face scoala serioasa?" da, corect!
De ce consideri asta? una dintre surorile mele a absolvit in 2013 la colegiul national din Iasi care se afla pe locul 1 in topul national si a fost pe filologie si avea numai note de 9-10, si nu mi s-a parut ca scoala ei sa fie apa de ploaie doar pentru ca era la uman.
Pariem că e așa cum spun? adică nu inveți nimic și treci cu brio?
... mai vorbim in iunie și-mi dai dreptate