| Ralux a întrebat:

Cum se desparte in mod corect cuvantul " dumbravioara"? Eu zic ca : dum-bra-vioa-ra. Este corect? Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Dacianna a răspuns:

GRESIT! cuvantul dumbravioara se desparte corect : dum-bra-vi-oa-ra comform regulilor de despartire a cuvintelor in silabe. banuiesc ca partea de inceput "dumbra-" nu este o problema problema este "-vioara" gandeste-te la instrumentul vioara cum il desparti? Deci cuvantul dumbravioara se desparte: dum-bra-vi-oa-ra

42 răspunsuri:
| Tokha a răspuns:

Dum-bra-vi-oa-ra

| PsT_6707 a răspuns:

Pink, mai du-te odata la scoala laughing e bine ralux happy

| alexya_8105 a răspuns:

Dum-bra-vi-oa-ra :*

| Adryan28 a răspuns:

Da este corect acest cuvant despartit in silabe big grinUM-BRA-VIOA-RA...SI NU INTELEG ce raspunsuri mai da unii ca acest cuvant sa-r desparti asa:dum-bra-vi-oa-ra. Dar in fine eu asa stiu ca este corect despartitwinking

| lesslonleygirl a răspuns:

Oameni buni. daca un prost spune ceva. voi il ascultati? trebuie sa aveti propriile pareri! Eu stiu sigur ca acest cuvant"dumbravioara" se desparte DUM-BRA-VIOA-RA! stiu ca pare cuvant compus. dumbrava+vioara. dar NU este asa! Este dumbrava+oara(si "dumbrava" se va transforma dumbravi+oara) cuvantul "vioara" NU are nici o legatura cu dumbravioara deci,... corect este DUM-BRA-VIOA-RA!

| KateNoH8 a răspuns:

De fapt e: dum-bra-vi-oa-ra big grin ( funda whistling, glumesc si eu, nu cer funda dar daca mi sa dau nu ma supar ) [xoxo

| bomboniqueeeeeeeeee a răspuns:

Dum-bra-vi-oa-ra

| Simone_6050 a răspuns:

Da, este corect.

| Draghita_8467 a răspuns:

Este corect. Nu are nici o legatura cu intrumentul muzical "vioara". Fundita happy?

| PeTrOn3lA a răspuns:

Corect e : dum-bra-vi-oa-ra

| ANDREEA95_4469 a răspuns:

Bravo! asa e! happy fundita?

| ViP_7288 a răspuns:

Dum_bra_vi_oa_ra

Întrebări similare