Sa inveti, este cea mai buna metoda de mituire. daca inveti si nu iti pune nota corespunzatoare, il poti reclama.se face o comisie, iar profesorii te vor testa. daca tu scoti o nota mai mare in comisie, profesorul poate fi sanctionat.replica cea mai eficienta este-am invatat si stiu tot!
Pai nu orice profesor este ''luat cu zaharelu''. Asa ca cel imi bine este sa inveti. Fara putina munca nu reusesti sa faci nimic.
Mumoasa a scris corect, felicitari.
Dar un joc mic.
Timpul trece, mituesti toti prof, rezolvi si facultatea, ai diplome, mai multe, intre timp ai si o blonda, te angajezi ca manager la ...prima zi merge te inchizi in birou, a doua saptamana esti bolnav, a trei saptamana intreaba angajati,, SEFULE,, firma cum merge, avem profit,, DA,, atunci ne trebuie salar marit,, Bine,, contabila vrea si ea, soferul la fel, femeia deservici mai mult dezinfectant, dupa un an,, FALIMENT,, Angajati sar in cap, te dau in judecata,, caci ai fost un mamager neeficient,, cer.../Iar tu ce zici AM MITUIT TOTI PROFI DE ACEEA SUNTEM AICI...Doream un mic scenariu, dar cu siguranta tu nu vrei asta, vei invata, iar blonda nu va pica din MERCEDES. Oricum sa fii manager dai examen, exista un precontract de 90 zile, iar la marile societati mai vii cu bani de acasa ca garantie, bani care sunt intr-un cont cu dobanda, sunt ai tai,... dar daca nu inveti, poate alti tio fura,... poate si blonda.
Ceva cadou, eu cred ca merge, la mine in scoala asa fac toti cei care nu au note bune, mai ales pentru profa de fizica, uff de cate ori e ziua ei, de cate ori e craciun, sau vreun eveniment important de atatea ori se duce fiecare copil in parte cu sacosica
si daca are un 7 ii pune un 10
Ceva cadou, eu cred k merge, la mn in scoala asa fac toti cei care nu au note bune, mai ales pt profa de fizica, uff de cate ori e ziua ei, de cate ori e craciun, sau vreun eveniment important de atatea ori se duce fiecare copil in parte cu sacosica
si daca are un 7 ii pune un 10
1 fa o interventie 2 iesi cu iel undeva si dupa aia i spu problema ta 3 mituestel cu banii 4 daca vrei sa stii cum sai faci interventie zi
Ori faci ce a zis supersx! ori i spui gandeste-te ca mai pleci si acasa modifica nota sau vb afara amice
Cand nu a-i chef sa inveti la o materie...mm, mai dai o mita. dar ce te faci cand inveti zi si noapte, ai si servici, te chinui, iar dobitoaca nu te trece ca asa are ea chef, sa -i scrii totul perfect. asta se intampla la UNIV. OVIDIUS din CONSTANTA. si poate si in altele. fiecare padure are si cate o uscatura. ce facem cu astfel de profesori? da, bataia ar fi o solutie. dar, il bati odata, facultatea are 4 ani. ce te faci mai departe?
LazyÎnFiecareZiCăAşaVreauEu întreabă: