Ești foarte interesată întotdeauna de partea slavă a României.
Extrem de puține, România fiind singura țară latină din Europa de Est(putem extrapola și la Moldova pentru că în ciuda ocupației rusești și-au păstrat limba și tradițiile românești). De aici vedem încă o dată cu câtă dârzenie românii și-au păstrat identitatea și originile și oricât ar încerca pro-rușii sa inventeze limba moldovenească și să distorsioneze istoria, poporul român de pretutindeni și-a păstrat rădăcinile și așa va fi mereu.
Cam asa ceva. Jobomatu' e cam la furat in cazul de fata.
https://adevarul.ro/......09010.html
Pai ai batut cimpii cu identitatea si originile cand mai tot ce avem ca limba si obiceiuri sunt preluate de la altii.
Pe de o parte dacii sunt stramosii nostri, pe de alta ortodoxia e religia stramoseasca. Say what? Nu zic ca ai zis tu asta acum, ci cam care e narativa oficiala si cvasi-unanim acceptata.
România e alături de Spania, Franța, Italia și Portugalia singurele țări latine din Europa, asta e oficial, recunoscute la nivel internațional de către specialiști.Nu e o părere, româna e o limbă latină, de aia se face și latina în școli.
Dacii au fost cuceriți de romani, dar nici limba dacilor nu era în partea slavilor, iar religia ortodoxă nu e una strămoșească, asta e o bazaconie a suveraniștilor. Prima dată credeau în zeitățile dacice, apoi în cele romane, apoi greco-catolice și ortodoxe, dar și musulmane de pe vremea când ne-au invadat turcii și avem și acum moschei.
N-am mai auzit asta până acum, dar în orice caz latina și slava nu au izvor comun. Iar noi suntem mai mult romani decât daci(exclus slavi), inclusiv dacă vă uitați pe net de unde vine însăși numele țării.
Este foarte clar ca singurul motiv pentru care ma faci rusofila este deoarece te-am insultat! Recunosc ca te-am jignit de fiecare data când ai avut ocazia, dar am avut dreptate în privința ta cu tot ce am spus! Plus ca acum bați câmpii! Ce, nu știau că limbile indo-europene sunt cele romanice, germanice și slave?
Știu ce întrebări pune în general, de manipulare și dezinformare, mai aruncă una despre filme ca să nu bată la ochi. Că ar vrea să intre printre moderatori nu știu, dar sigur i-ar plăcea să șteargă din răspunsurile care îi demască minciunile.Mie mi le-a mai șters"cineva"când mă contraziceam cu ea, dar și ea și le șterge sau modifică apoi ca să nu se prindă lumea.
Dacă în continuare crezi ca eu ți-am șters răspunsurile asta înseamnă că ești total paralel cu ce se intampla pe site! Administratorul le șterse! Și tu dai mai rău apa la moara votanților lui guru! În loc sa le explici concret de ce nu trebuie votați cei de la AUR, SOS sau alte partide te iei în gura cu ei și mai rău îi întărâți! De exemplu acel marius, în loc sa explici de ce nu trebuie susținut guru tu te cerți cu el!