Romana
Engleza
Franceza sau germana
Mate
Fizica
Chimie
Biologie
Geografie
Istorie
Sport
Desen
Muzica
Religie
Latina
Informatica
Cam atat cred... Deci 15 materii
Mulțumesc mult acum știu sigur ce mă asteapta!
P.S. Ai uitat civica și tehnologia dar nu -i nimic, tot iti dau Fundița!
Eu tehnologie nu mai facusem in a8a..am uitat de civica, mna, am terminat a12a... A trecut ceva vreme
Bună!
Vezi materiile şi nr de ore la linkul :
http://www.isjbotosani.ro/......mnaziu.pdf
Toate cele bune!
Multumesc! Iti doresc la fel!
Cu plăcere
Mulţumesc şi eu
Buna! Uite ce materii am avut eu cand eram in clasa a 8-a.
1.Mate
2.Romana
3.Engleza
4.Franceza/Germana-depinde de ce limba ai limba moderna 2
5.Fizica
6.Chimie
7.Biologie
8.Geografie
9.Istorie
10.Desen
11.Muzica
12.Sport
13.Religie
14.Latina
15.Informatica (optional)-eu nu am facut info in clasa a 8-a dar la alte clase s-a facut deci tot o pun-la noi era optional, aveam o ora in plus de mate in locul acesteia
16.Educatie Tehnologica-eu am facut...
17.Educatie Civica
Deci 17, eu aveam 16 materii (17, fara info 16) Repet, poate ca unii nu au Educatie Tehnologica si Educatie civica, eu am avut...acum nu stiu cum e la altii.
Bafta! Daca ai intrebari despre materii atunci ma poti intreba ori aici ori in mesaj.
Am crezut ca aceste materii au fost mereu (tehnologia si civica) obligatorii si informatica obtionala.Multumesc mult ca m-ai lamurit! As vrea sa stiu ce parere ai de latina...este o materie grea? Eu am auzit ca iti da batai de cap dar acum nu stiu sigur.
P.S.Scuze daca a venit mesajul cu intarziere dar de abia acum am putut sa intru.
Nu stiam ca sunt obligatorii, stiam doar ca eu am facut. Deci sunt obligatorii.E bine asa.
Parerea mea despre latina? Sincer, eu faceam latina cu profesoara de romana deci de cele mai multe ori faceam teste ca sa repetam in plus pentru evaluarea nationala. Este o materie grea, nu am inteles-o niciodata. Poate ai noroc de o profesoara buna care o sa te faca s-o intelegi.
Nu ai de ce sa-ti ceri scuze...
Succes!
Multumesc! Sper si eu la fel ca profesorul nostru de romana din clasele 5-7 s-a pensionat.El ne spunea ca in anii anteriori el le preda copiilor tot romana pt.ca materia se ia de la capat la liceu.Ideea era ca daca pic cu profesoara rea sa stiu ce ma asteapta dar cred ca va fi bine pentru. ca in scoala au ramas doar profesoare si nici una din cate am auzit nu e de groaza dar in schimb imi este de materie ca cine stie cum ne ia pt.ca profesorul nostru avea un stil diferit de predare decat ceilalti si nu stiu cat de repede ma voi obisnui si o voi putea intelege.
Si eu am schimbat profesoara de romana in clasa a 8-a. Deci faceam latina cu ea...pot sa spun ca ne-am obisnuit repede cu dansa. Nu era chiar asa de rea. Depinde de cat de norocoasa esti. Poate prinzi o profesoara buna si intelegatoare. Succes!
Multumesc!