Luptător (japonez) care se sacrifică într-o acțiune de atac.
sau
Avion de luptă încărcat cu exploziv, pilotat de un kamikaze, care cădea asupra țintei, folosit de japonezi în al II-lea război mondial
Kamikaze-Vantul Zeilor, asa au numit japonezii uraganul care a impiedicat flota chineza sa-i atace.In timpul celui de-al doilea razboi mondial au fost numiti asa pilotii care intrau cu avioanele in navele americane si le scufundau sacrificandu-si viata.
Kamicaze ii ceva soldat...ieri m-am uitat la "memoriile unei geishe" si stiu ca atunci cand a venit razboiul ziceau ceva de kamicaze... da nu's sigura
Cand ma gandesc la acest cuvant ma gandesc la un nebun care atunci cand se infurie arunca cuezplozibili in tot cel inconjoara
Aa! mi-am amintit o explicatie interesanta: femeile kamikaze sunt, erau mai eficiente decat barbatii, duceau mai repede la tinta. argumentul e simplu: barbatii nu prea nimereau pentru ca se gandeau ca si acei bieti soldati au copii, familie; in schimb, femeile erau mai rapide deoarece se gandeau la propria familie, copii etc.
Aa! mi-am amintit o explicatie interesanta: femeile kamikaze sunt, erau mai eficiente decat barbatii, duceau mai repede la tinta. argumentul e simplu: barbatii nu prea nimereau pentru ca se gandeau ca si acei bieti soldati au copii, familie; in schimb, femeile erau mai rapide deoarece se gandeau la propria familie, copii etc.
Intr-adevar,e un luptator japonez care isi dadea viata pentru ca obiectivul sa fie adus la bun sfarsit, adica DISTRUS.Deci el lupta,si daca se simtea incoltit sau nu avea alta cale de a termina inamicul(tinta),atunci apela la coleziunea direct in alte tinte. Daca se intampla asa ceva,ca si la razboinicii arabi,care apeleaza la aceste solutii in numele lui Alah,familia acestuia era ocrotita si platita cu varf si indesat de catre conducerea tarii,adica o duceau bine toata viata si ei si copii copiilor lui.Dar degeaba, va dati seama ce era pe copii "nebunului", la genu' cand il intreba la scoala...ce a fost tac-tu sau bunica-tu? Saracul copil ce raspundea? Pilot Kamikaze, doamna, poate unu chiar acum e pus de catre guvern sa intre direct in scoala, ca la clasa a-4-a C, e fiul lui Osama bin Laden! lol..destul de ciudat sa iti dai viata in halul acesta, va dati seama ce ii invata in scoli pe acesti oameni, ca erau luati de mici sa ii indrume spre acest fel de viata.Acesta,dupa ce termina scoala, putea fi apelat oricand pentru nu stiu ce operatiune, va dati seama ca un om normal ar sta intr-un stres continuu, cedand pana la urma nervos, asa ca el era pregatit foarte bine psihic sa nu cedeze sau ceva de acest gen.Deci,e o intreaga retea, religie cum vreti sa ii spuneti, eu citind despre acest tip de subiecte, fascinandu-ma.Eu cred ca si acum exista acest fel de luptatori si scoli, mai ales arabii, islamicii, care fac aceste lucruri in numele lui Alah.Bafto dello dellooo, si aveti grija cu cine va bagati in card...
)
anonim_4396 întreabă: