Ai un stil aparte, ceea ce e bine. nici mie nu-mi place sa le scriu in rime pur si simplu imi pierd ideea daca fac asa, deci mai bine scriu pana imi termin ideea, cu rima sau fara.
bravo
Iubesc poezia, si apreciez persoanele care au inima pentru a scrie, compune.Imi plac in special versurile albe
P. S:poeziile tale sunt foarte frumoase
In general, o parere buna. Desigur, sunt multi 'poeti', ca asa sunt romanii. Poezia ta e slaba si am sa iti spun si de ce, daca accepti critica. Ai multe clisee! Faptul ca scrii fara rima e un plus, inseamna ca nu te incorsetezi in reguli si ca iti place sa descoperi, sa experimentezi. Experimenteaza atunci, scrie cuvintele simple, lasa 'luceafarul de dimineata', 'puntile de vise' si alte asemenea. Intra pe agonia ca sa postezi, dar intra pe hyperliteratura si clubliterar, ca sa citesti. Acolo sunt poeti mai buni si de invatat ca sa evoluezi intr-un domeniu, ai de la cei mai buni ca tine, nu de la cei mai slabi. Sper ca nu te-ai suparat, am scris si eu poezie ceva vreme, mai scriu si acum uneori si am avut multe de invatat si am incasat multe critici care, desi pe moment m-au enervat, m-au trezit la realitate. Cand ai sa vezi pe agonia CATI oameni scriu ca tine, nu ti se va parea ceva deosebit. Iar daca ai aceasta deschidere catre arta si esti receptiva la poezia din oameni si din natura, e bine sa ti-o cultivi cumva. Bafta!
Nu vreau sa te supar insa daca poeziile tale ar fi vazute de o persoana in domeniu crede-ma ar avea multe de comentat. eu stiu la mine, ca atunci cand se apucau la mine se luau mereu de pronume, de cuv de legatura si multe lucruri care la tine sunt din belsug. Poezia ta trebui slefuita
Cei ce scriu poezii sunt dupa mine oameni sensibili!
Eu aveam odata un motto al meu,, atunci cand nu merita sa vorbesti, scrii!" Asa ca ...multa bafta!
Frumos frumos ne vedem pe agonia.ro
Locul potrivit al poeziilor tale si persoane in masura sa critice
Imi place foarte mult stilul tau de gandire., iar despre poeziile tale.sunt foarte reusite(si eu skriu poezii
Super! esti foarte talentata! Am o parere ffoarte buna de persoanele ca tine!
Cei care compun poezii, dau dovada de o sensibilitate sufleteasca aparte, care nu o are oricine. I-mi place. Persevereaza!
Sau despre aceasta :
Candva stiam sa imi caut infinitul...
am fost prin atatea locuri
si am vazut atatea lucruri...
imi placea sa imi fie dor de mine
si credeam in ingeri!
si uneori mi-am uitat numele,
mi-am uitat chiar si visele!
Am fost calatoare prin povesti
si am invatat mii de taine.
m-am luptat cu creaturile
ce incercau sa fure basmele
si de multe ori am invins...
iar uneori mi-am uitat copilaria.
Si-am fost printre zei odata,
stiam sa fiu perfecta,
nu cunosteam frica sau vreo teama,
eram doar Afrodita,
Zeita iubirii
si tu mi-erai sufletul pereche...
iar cand mi-ai murit in ganduri,
te-am inviat si ne-am transformat in stele!
uneori am cazut si m-am stins din ceruri!
Prin castele medievale
si prin vremuri indepartate
invatam sa lupt si sa cred in iubire...
Ai fost vrajitor si m-ai prefacut in taine...
M-ai purtat in carti magice
si in cuvinte neintelese de nimeni,
M-ai transformat in pietre pretioase
si in licori miraculoase...
iar uneori mi-ai uitat minunea...
Stiam ce e amorul...
Mi-era prieten Cupidon
si colindam lumea plini de zambete
si fara nici o grija...
aveam sagetile pline de dragoste
si inimile deschise...
uneori am crezut ca daca speri e de ajuns...
Tarziu te-am regasit,
mi-era asa de dor de tine
si de mine,
De noi amandoi...
m-ai invatat sa visez
si sa cred din nou in ingeri...
si uneori, iubitule,
m-ai facut sa imi reamintesc cine sunt...
candva stiam sa imi caut fericirea...
Si acum am gasit-o si o impart,
Cu tine.
Cred ca parerea mea nu conteaza. Cei care scriu poezi, sunt putini ''inxibisti'', o zic pentru. ca scriu. despre problema, altor oameni si nu prb lor.Scriind o poezie, dai dovada de un om cu un suflet pur si cu o gandire... aparte. Ajung la poezia ta, eu nu prea inteleg ce vrei sa exprimi. dar trebuia sa ii pui si un titlu.
'Darul poeziei, este ceva nu se poate descrie'
Sper sa imi citesti, si comentariul meu.
Dintr-o intamplare ne-am vazut,
In ochii ne-am privit
De atunci ne-am placut,
Din greseala ne-am atins
Si din nou ne-am privit
Amandoi am zambit,
O caldura din suflet am simtit,
Intamplarea a fost scurta dar frumoasa
Dragostea reinvie atunci doar cand privesti,
Dragostea o simti cand vine.
Bacterii infinite
prea multe hoituri pe tavanul tău
carii la ochi
miraje pentru ziua de apoi
şi mult gunoi
poezia nu este egală cu clişeul!
persoanele care scriu poezii sunt: fie persoane cu mult timp liber, fie lunatici talentaţi. Doar în al doilea caz aş putea să am o părere bună...
Îți vorbesc ca un scriitor, la al 3 vers din prima poezia mai amețit, ai schimbat repede subiectul și s-a dus naiba tot mesajul, nu-mi place că într-o poezie de dragoste folosești niște expresii care nu-și au rostul. Trebuie să decizi de la început cu cine vrei să vorbești în poezie: cu cititorul, cu iubitul/iubita sau cu universul, tu cam vorbești întâi cu iubitul apoi cu universul ceea ce nu e bine. Rima pentru toți care nu știu nu e obligatoirie, părerea mea este că poeziile fără rimă sunt mai bune pentru că poți să spui ce simți, pe când în cea cu rimă scrii fără sens. Ai terminat destul de prost poezia: mă atingi aproape de suflet(adică? de ce acolo?) și în gând îmi răsare luceafărul de dimineață(de ce? de ce tocmai acum?), iar ultimile trei versuri sunt nașpa rău, păi îți faci puntea de vise ori din zorii rătăciți printre gânduri ori din cerul înalt către soare că nu prea înțeleg. Cu prima am terminat trecem la a două care nu transmite nimic. Nu-mi place expresia " să îmi fie dor de mine" ( adică?), cred că prima este mai bună pentru. că la a doua ai multe, multe probleme. Nu te supăra dar aceste critici o să te ajute foarte mult!
Baftă!
cosmin1392005 întreabă: