| Yell0w a întrebat:

Ce profil v-ati ales pentru liceu?big grin

11 răspunsuri:
| JustMe5930 a răspuns:

Eu mi-am ales filologie. Mi se pare un profil mult mai frumos decat cele de la real. Si ce am sa la ce facultate am sa ma inscriu dupa, nu stiu. Ma gandesc dintr-a 11-a in colo... happy Tu ce profil ai ales?

| salutfrate a răspuns:

Filologie xD

| Anonim1a a răspuns:

Mate-Info/Fizicalove strucklove strucklove struck

| Umeiko a răspuns:

Filologie.
Probabil nu e o alegere asa inteleapta (depinde ce vrei sa ajungi mai departe) dar mie romana imi place. happy

| DianaScorpio a răspuns:

Trec pe clasa a 10-a si anul trecut cand am ales, am optat pentru matematica-informatica cu informatica intensiv. Tot ce pot sa spun este ca nu regret nici macar o secunda alegerea facuta. Pana acum imi place si sunt de parere ca nu as fi putut alege un profil mai bun. Am luat si premiul 2 in acest an si sper sa imi mearga bine si in anii urmatori. Ti se deschid orizonturile probabil mai mult decat la un alt profil si ai si mult mai multe posibilitati de a alege pentru o facultate/meserie in viitor.

| roxanutza1996 a răspuns:

Eu mi-am ales stinte ale naturii profil real o sa ma ajute la faculttea de medicina dentara!happyTu ce ti-ai ales?

| Nymphetamine a răspuns:

Real/Stiintele naturii happy

| sshhhhhttttt a răspuns:

Mate'info, dar eu mi-am ales anul trecut smug ca acum sunt intr'a 10'asmug

| Alyra a răspuns:

Real/Matematică-informatică Şi am ales asta fiindcă nu îmi plac limbilewinking Tu?

| xStres a răspuns:

Filologie