| Digital112 a întrebat:

Ce trebuie sa invat pentru maine la examenul la mate?
macar sa le fac corect pe alea mai simple sa iau un 5 straight face
Funda.

10 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Înveți astăzi pentru examenul de mâine?
Dar până astăzi ce ai făcut de nu ai învățat? Porcul nu se îngrașe în ajun!
Pa, pa.

| Angelik_6250 a răspuns:

1+1

| Phantasmagoria a răspuns:

Stiu situatia in care te afli.Si eu sunt varza la mate,din fericire mai am un an pana la examen.
Ca sa iei nota de trecere ar fi bine sa stii formulele,spre exemplu la geometrie ariile, functiile trigonometrice, sa ai cate un model de exercitii cu fractii si ce mai e pe acolo, adica sa faci din fiecare categorie cate un exercitiu.
Trebuie sa iei un 5 pentru atata lucru!
Iti urez bafta.happy

| MamaOmida69 a răspuns:

Pai chestia e ca nu poti invata asa in cateva ore pe ultima suta de metrii toata materia. pentru exercitiile la subiectul unu nu mai e nota 5 ci nota 4 dar ca sa le faci pe alea trebuie sa stii foarte putina matematica. poti sa inveti formule de calcul prescurtat, cel mai mic multiplu comun. cel mai mare divizor comun ctv elemente de trigonometrie. arii si volume la corpurile din spatiu, numere invers si direct proportionale etc... sper ca ti-am fost de ajutor

| Gabriel1 a răspuns:

Aritmetica 5-8,+geometria 5-8(+Formulele prismei, piramidei... fara corpuri rotunde).happyBafta!

| Andrewz a răspuns:

Pai din tot nu poti sa stii din ce iti da, macar formulele sa le stii:\

| D3e3 a răspuns:

Sunt in situatia tastraight face Daca iau 5 dau petrecere.
Invata functiile,sistemele, fa vreo 3, 4 ecuatii (sigur ne va da) si la geometrie invata formulele de la prisma si piramida.La sub. III, daca scrii formula te puncteaza chiar daca nu rezolvi problema.

| AnDr3D33aLoV3 a răspuns:

Pai:
repetati formulele la paralelogram patrat trapez hexagon romb si de la corpuri:prisma piramida si sa stii sa le aplici
sa stii sa faci desene
incearca sa faci niste teste macar exercitile simple din ele folosind formulele!
daca nu ai toate astea cauta pe net sigur gasesti
uite un link cu teste:
http://mateinfo.ro/......20a%20.pdf
BAFTA!

| Laviutzza a răspuns:

Buna! noua, doamna profesoara ne-a spus ca trebuie sa stim neaparat formulele din clasa a 7a, si cele dintr-a8a doar ca fara corpuri rotunde...nu le cere programa.Pe deasupra poti lucra exercitii cu divizibilitati,functii, probleme la geometrie s.a. Poti lua caietul si unde sti ca nu te pricepi mai bine, lucrezi putin mai mult la exercitiul anumit. Sper ca te-am putut ajuta:*:*:*

| proasta14 a răspuns:

Daca stii ce o sa va dea in fisa scrie pe google!