| Mirruna a întrebat:

Credeti ca ar fi o afacere buna sa fiu psiholoaga?happy E greu la facultatea de psihologie?

Am doar 14 ani si gandul meu e sa ma fac farmacista, dar parca ma atrage si psihologia si as vrea sa stiu si cate ceva despre facultatea asta happy.

Răspuns Câştigător
| MrCretoiu a răspuns:

Nu ca as stii eu mai bine dar sa fii psiholog este interesant dar trebuie sa-ti incarci nervi cu de toate si in acelasi timp sa dai si sfaturi
cocncluzieca sa fii psiholog trebuie sa ai multa rambdare si nerviwinking

4 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

La 14 ani deja te gandesti la facultate, eu habar nu am la ce ma gandeam la 14 ani, dar numai la scoala, liceu sau facultate nu.Eu zic sa iti traiesti copilaria,prea multi sunt soareci de biblioteca si sunt ratati pe viata,chiar daca multi prin multa invatatura ajung in posturi de conducere (functii) si au salarii mari, degeaba daca nu ai trairi si nu iti place viata ta, degeaba.O vorba mai bine sarac si impacat decat bogat si trist.Sau alta care nu este greu realizabila depinzand de multe variabile:decat sarac si bolnav mai bine bogat si sanatos

| Mirruna explică:

@ simpatik : nu sunt nici pe departe un soarece de biblioteca, dar m-am gandit la liceu si facultate pentru ca au legatura. nu puteam sa dau la mate-info si apoi sa dau la farmacie unde imi trebuie bio si chimie, sau invers. Iar treaba cu psihologia e doar de curiozitate.

:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde, dar oricum ca farmacistă o să-ţi mearga mai bine!
Dacă vrei un plus de informare pentru formarea ta, dă click aici:
http://lecturirecenzate.ro/. O să-ţi placă!