| armando9898 a întrebat:

Cum este liceul petru rares din Bucuresti? am auzit ca e unu de caterinca ete adevarat?

Răspuns Câştigător
| foxsilver a răspuns:

Draga Armando, intrebarea ta mi-a adus aminte de cea mai frumoasa perioada din viata mea.Eu am absolvit acel liceu, la chimie industriala, pe atunci cel mai bun profil.Se intampla in perioada 1984-1988.A trecut mult timp de-atunci, dar multe dintre amintiri mi-au ramas proaspete in minte.
Desi pe vremea aceea, restrictiile si disciplina comunista ar fi trebuit sa ne ingradeasca chiar si libertatea de a ne trai adolescenta, crede-ma ca n-a fost asa.Eu si colegii mei invatam,dar ne si distram,e adevarat, intr-un mod mai cuminte decat pana acum, dar NE DISTRAM, inclusiv la ore.
Cel mai important lucru pe care l-am invatat in acel liceu, a fost cum sa devin si sa raman OM.Acest fapt il datorez uneia dintre cele mai bune profesoare pe care l-a avut acel liceu, Teodorescu Ana-Maria, profa de romana.Crede-ma,ca daca ii vei intreba de pe profesorii mai vechi, cu siguranta isi vor aminti de ea, la ora actuala fiind Profesor Universitar Doctor la Facultatea de Jurnalistica.
Era o profesoara de temut de catre chiulangii, dar iubita si respectata de cei ce vroiau sa se pregateasca pentru viata.Ne vrajea la ore, si ne socau aparitiile ei in discoteci, cand mergeam in tabere...era tanara pe-atunci.Este omul caruia ii datorez enorm de mult, ceea ce si la ora actuala am in minte, dar si in suflet.Pentru mine,a fost si va ramane un model de viata.
Ti-am spus toate acestea,ca sa te fac sa intelegi ca in orice institutie de invatamant, de caterinca sau nu, exista un profesor caruia ii vei datora viitorul tau, care te va face sa te simti adolescent, si ca n-ai trecut degeaba pe-acolo.

| armando9898 explică (pentru foxsilver):

Mersi mult pentru raspuns big grin

2 răspunsuri:
| armando9898 explică:

Dau funda!