| elisey70 a întrebat:

Cum pot vedea cu cine sunt in clasa(colegi)? vreau sa imi explicati bine. Am incercat pe edu, da nu stiu daca am intrat bine unde trebuie (apropo sunt la baicoi filologie).

Răspuns Câştigător
| ionut258 a răspuns:

Cauta pe admitereliceu.ro, la liceul la care ai fost repartizat, eu asa am facutbig grin

11 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

^ Nenea de sus nu stie ce vorbeste. Acolo gasesti amestecati pe cei admisi. Tu ceri pe clase.

Ceea ce e imposibil, baietas. Afli, cum am aflat si eu cand eram in clasa a 9-a, in prima zi de scoala. Desi, ca sa-ti vand un pont, daca un LT are deja clase gimnaziale, nu stiu daca o fi cazul la tine, de obicei, mai completeaza clasa ce vine pe filiera lor cu unii elevi cu medii bune, ca sa creeze astfel o "clasa de elita" si una mai de plebe, desi in LT-ul meu, noi le-am cam dat clasa la astia de elita pe unde i-am prins.

LE: Vad ca esti la profil Uman. Nu-i bai. Va adunati intr-o clasa din toate colturile limitrofe orasului, de la tot felul de scoli. Caz clasat.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Dumnezău):

Ba. Nu e deloc imposibil. Eu, una, mi-am putut găsi clasa şi lista cu elevii admişi în acea clasă. Acu' nu ştiu.

| elisey70 explică (pentru Dumnezău):

Nu am inteles nimic din ce mi-ai spus

| Xipe a răspuns (pentru Dumnezău):

Fals!
Asta este valabil doar daca pentru profilu' respectiv sunt admisi un numar mare de elevi care vor fi repartizati pe mai multe clase, doar acolo aflii in prima zi.
Daca sunt 29-30 de elevi, lista o gasesti pe EDU.

| Xipe a răspuns (pentru Dumnezău):

Oh,si apropo, Dumnezau, si cu copilu de aur si fara, tot nu ai gura aurita.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baicoirolling on the floor

| elisey70 explică (pentru anonim_4396):

De ce razi mortulehappy?

| anonim_4396 a răspuns (pentru elisey70):

Mi se pare amuzant rolling on the floor.

| ionut258 a răspuns:

Http://www.admitereliceu.ro/rezultate-admitere-liceu-2013 >alegi judetul, cauti liceul si voila, ii ai pe toti care au intrat acolo, si te uiti dupa profilul tau.:)

| elisey70 explică (pentru ionut258):

Nu a mers da am gasit pe edu.ro oricum mersi ca ai incercat meriti o funda

| ionut258 a răspuns (pentru elisey70):

Mersi, oricum, e asa cum a zis cel de mai sus, sunt amestecate profilele, dar era sa-ti faci o idee si sa-ti cauti colegii pe fbhappy