Cauta pe admitereliceu.ro, la liceul la care ai fost repartizat, eu asa am facut
^ Nenea de sus nu stie ce vorbeste. Acolo gasesti amestecati pe cei admisi. Tu ceri pe clase.
Ceea ce e imposibil, baietas. Afli, cum am aflat si eu cand eram in clasa a 9-a, in prima zi de scoala. Desi, ca sa-ti vand un pont, daca un LT are deja clase gimnaziale, nu stiu daca o fi cazul la tine, de obicei, mai completeaza clasa ce vine pe filiera lor cu unii elevi cu medii bune, ca sa creeze astfel o "clasa de elita" si una mai de plebe, desi in LT-ul meu, noi le-am cam dat clasa la astia de elita pe unde i-am prins.
LE: Vad ca esti la profil Uman. Nu-i bai. Va adunati intr-o clasa din toate colturile limitrofe orasului, de la tot felul de scoli. Caz clasat.
Ba. Nu e deloc imposibil. Eu, una, mi-am putut găsi clasa şi lista cu elevii admişi în acea clasă. Acu' nu ştiu.
De ce razi mortule
?
Mi se pare amuzant
.
Http://www.admitereliceu.ro/rezultate-admitere-liceu-2013 >alegi judetul, cauti liceul si voila, ii ai pe toti care au intrat acolo, si te uiti dupa profilul tau.:)