Mergeti la inspectoratul scolar judetean si daca nu se rezolva la Ministerul Educatiei Invatamatului si Cercetarii.
Poate treci IN clasa a XII_a, fiindca "pe clasa" nu te poti urca!
Un profesor se poate schimba, daca parintii fac reclamatie in scris, cerand directorului scolii, schimbaea acelui profesor.
Unul dintre parinti sa scrie frumos reclamatia, cu numele profesorului si motivele pentru care solicitati schimbarea lui si toti parintii sa o semneze.
Acea foaie a fost făcuta si a trebuit sa fie data atunci când reprezentanții au fost la directoare, dar surpriza a zis ca nu ii pasa ce scrie pe acea foaie si ''sa își vadă de treaba lor'' (celor care au fost le-a zis asta), ea find fosta inspectoare școlară, cel mai sigur ajunsa pe pile ca directoare anul trecut.
Am uitat sa mentionez ca tot romana preda si cel mai sigur stie cat de proasta e profa de la noi de la clasa dar nu ii pasa.
Faceti reclamatie la Inspectoratul scolar din orasul vostru, daca directorul scolii a ignorat cererea voastra cu reclamatia. Ma rog, cererea parintilor vostrii...
Cand este toata clasa implicata, nu se pot lua masuri de persecutare a unui copilas au doi si nu au ce face, decat sa avertizeze profesorul sa-si faca treaba, sau sa-l edmita din postul respectiv.
E cumva un colegiu din Argeș? Nu știu, dar parcă vorbești de profa mea de română și de liceul în care învăț eu.
Nu, e din Transilvania. Nu zic mai mult ca poate vede cine nu trebuie asta.