Mi s-a parut foarte aiurea Subiectul 3. Am avut greseli banale (la ex cu graficul si la cel cu radicali, aa si la aria laterala pentru ca m-am grabit)iar ultima problema nu am facut-o corect pentru ca nu am insistat la scoala pe cerc. Aiurea, la romana am luat 10 si acum la mate cred ca iau 7 sau 8
Nu foarte grele, dar cum eu nu prea am facut cercul la scoala ![]()
oricum am facut de vreo 9 60
am scapat si d astea ![]()
u c ai facut?
nici prea grele, da` nici usoare!
Avand in vedere ca nu am insistat pe cerc...
Si ca de obicei din graba si pentru ca eram entuziasmata am gresit la ce era mai usor.![]()
Dar asta este.![]()
tie?
Mi s-au parut destul de usoare. in comparatie cu alte teste chiar au fost usoare. Din pacate, am gresit la ceva stupid, dar un 9 50 tot iau. Pentru cine vrea baremul, il gaseste aici: http://www.calificativ.ro/......25932.html
Tie cum ti s-au parut?
Mi-e ciuda ca am gresit la lucruri prostesti
, am gresit la calcului acela cu radical exact la final, iar la Aria laterala eu am spus din neatentie ca toate sunt egale si am calculat(aria) 4*l*L
. cred ca innebunesc cum am gresit intr-un hal fara de hal:-|. sincer eu vroiam mai mult timp
Mhh... Problema 2 de la 3 roman a fost ![]()
Bine ca am terminat cu tot #:-s Si cu tezele si cu examenele, Amin!
Urmeaza distractia => Banchetul
Pai ultimul ex a fost cam nasol. da` merge...
am facut cam tot dar nu stiu daca e bine.
am cautat baremul si nu-l gasesc, ca vreau sa ma corectez
Foarte usor. pacat ca am gresit la o simplificare. si acum mi-e ciuda. dar asta e. iau in jur de 9, 50-10. u cat iei?
Si mie mi s-a parut usoara. Dupa barem am facut totul.
Am avut noroc cu o invatatoare draguta drept supraveghetor. Ne-a ajutat putin la 3
. Stiu ca nu-i corect, da' nah, a fost norocul nostru si am profitat de el
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: