| AndreiAdrian028 a întrebat:

Cum vi se pare ca o persoana cu handicap sa fie platita atat de putin modic, in timp ce afaceristii nu mai stiu ce sa faca cu banii? Asta este guvernare de dreapta? Daca esti bolnav si nu mai stii de tine isi bate joc lumea de tine?! Nu pasa nimanui de intrebarea mea,a noastra,sunteti ocupati cu totii cu afaceri,servicii, etc..

7 răspunsuri:
| Cresta a răspuns:

Afaceristii castiga banii din munca/afacerile lor. Nu ii plateste altcineva.
Pe cand o persoana cu probleme medicale si fara serviciu, primeste banii ca ajutor de la Stat. Iar banii de ajutoare vin din taxele tuturor cetatenilor.
Acum 4 ore toata lumea dormea. Nu sta nimeni treaz si non-stop pe TPU. Faci afirmatia ca un om mofturos, cu pretentii de "da-mi totul".

| Frank51 a răspuns:

Nu are legătură una cu alta. Antreprenorii au investit mult timp, efort și bani ca o companie să funcționeze și să genereze profit, marea majoritate a companiilor sunt mici și medii și au profit destul de mic.

De acord că ar trebui niste legi mai bune pentru oamenii cu dizabilități, dar și o infrastructură mai bună pentru ei.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce treabă au afaceriștii cu faptul că statul nu poate asigura servicii sociale de calitate?
Dimpotrivă chiar... Multi afaceriști fac ce ar trebui să facă statul

| GligoresiLaruca a răspuns (pentru Cresta):

"Acum 4 ore toata lumea dormea."
Garantez ca in perioada asta multi "afaceristi"nu au somn deoarece nu stiu daca mai pot plati taxele la stat si salariile la angajati.

| AndreiAdrian028 explică (pentru Cresta):

Ok,puteti fi miliardari daca vreti dar cu conditia sa nu va mai folositi de mine noi handicapatii, ok, ati inteles ca va uitati la noi si ne torturati, terorizati, batjocoriti?

| AndreiAdrian028 explică (pentru suntserios):

Ok,puteti fi miliardari daca vreti dar cu conditia sa nu va mai folositi de mine noi handicapatii, ati inteles ca va uitati la noi si ne torturati, terorizati, batjocoriti?

| AndreiAdrian028 explică (pentru GligoresiLaruca):

Puteti fi miliardari daca vreti dar cu conditia sa nu va mai folositi de mine noi handicapatii, ok, ati inteles ca va uitati la noi si ne torturati, terorizati, batjocoriti?