anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă am plătit taxa de înscriere la ICHB, am luat și 8.75 media de admitere automat sunt admis? Nu se mai ia după ordinea mediilor?

Răspuns Câştigător
| DIA23092 a răspuns:

Media evaluarii este insa importanta la repartizarea pe clase! Vei fi in clasa cu elevi cu media aproape de a ta! Daca totul este in regula la dosarul tau, adica indeplinesti toate cerintele (si pare ca le indeplinesti), esti admis! Ba chiar, am auzit unele cazuri in care copiii sunt admisi, cu toate ca nu au media de 8, 5! Nu mi se pare normal, dar in fine! Nu cred ca vei avea probleme in legatura cu admiterea!

9 răspunsuri:
| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Tu doar ai platit taxa de inscriere, taxa care presupunerea verificarea dosarului. Nu esti inca admis.

| fyndtnydt7u a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Am plătit taxa și am luat și peste 8.50. Nu ai citit tot ce contează.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru fyndtnydt7u):

Tu nu te-ai exprimat bine. "Inscris" nu inseamna "admis". Plus, iti trebuie si diplome de la nationala.

Eu am impresia că nu știi cum e ICHB-ul. Până și eu care am ous întrebarea știu mai multe

Esti cam agresiv pentru un biet mucos de clasa 8-a.
ICHB-ul este pentru copiii foarte inteligenti, nu pentru toti prostii care iau 8, 50 in examen.

Eu doar îți spun că nu mă cunoști îndeajuns cât să tragi concluzia asta. În ceea ce privește agresivitatea, nu vine de la mine ci de la tine. În momentul în care am dat fundă, nu mai am nevoie de ajutorul altcuiva așa că ai comentat degeaba și fără să mă ajuți cu nimic. O zi bună

Cand am comentat nu dadusei inca funda. Ceau.

| DIA23092 a răspuns:

Din cate stiu, la ICHB sunt locuri limitate, iar daca te-ai inscris deja si ai medie peste 8, 5, sigur te-au admis! O zi frumoasa!

| fyndtnydt7u a răspuns (pentru DIA23092):

Super mersi!

| DIA23092 a răspuns (pentru fyndtnydt7u):

Media evaluarii este insa importanta la repartizarea pe clase! Vei fi in clasa cu elevi cu media aproape de a ta! Daca totul este in regula la dosarul tau, adica indeplinesti toate cerintele (si pare ca le indeplinesti), esti admis! Ba chiar, am auzit unele cazuri in care copiii sunt admisi, cu toate ca nu au media de 8, 5! Nu mi se pare normal, dar in fine! Nu cred ca vei avea probleme in legatura cu admiterea!