| mia_8736 a întrebat:

Daca ar trebui sa faci un rezumat ce ai face:citesti cartea si il faci sau il iei dupa net?

9 răspunsuri:
| aladinbeci a răspuns:

Sunt de acord cu userul Esmeralda. Mai intai trebuie citita cartea integral, apoi partea de critica din prefata sau din postfata - daca e cazul si apoi se alcatuieste rezumatul.

| Siracuzia a răspuns:

Citesc cartea si apoi intocmesc rezumatul, pentru ca daca iau de pe net nu inteleg mai nimic si nu se compara cu lectura intreaga a cartiiwinking

| Nastia a răspuns:

Citesti un capitol, il povestesti.tot asa pana termini cartea.

| bluebios a răspuns:

Daca mi s-ar parea interesanta cartea sau as considera ca i-mi foloseste la ceva atunci as citi cartea, in caz contrar as lua rezumatul de pe net.

| ʌɲɗɾєɱʌɾɣ a răspuns:

Risti ca uneori sa nu intelegi sau chiar sa nu gasesti rezumatul unei carti pe net (spun asta pentru. ca mi s-a intamplat). Asa ca eu una citesc cartea si daca vreau sa am si un rezumat la ea iau de pe net si il mai adaptez. big grin

| Andra_8863 a răspuns:

Eu as citi cartea deoarece profa sa-r prinde daca e luat de pe net asa ca mult noroc!

| Bubisharbas a răspuns:

Te sfatuiesc sa citesti rezumatul cartii de pe net si apoi sa scrii tu rezumatul rezumatului cum ar veniwinking

| Simi_6065 a răspuns:

Pai daca nu pot sa citesc cartea da, il caut pe net dar de obicei profii isi dau seama daca e copiat asa ca citesc rezumatul si dupa el fac alt rezumat cu cuvintele melehee hee. Dar de obicei citesc cartea si asa te sfatuiesc si pe tine happy
Succes

| SunGlasses a răspuns:

Citesc cartea si rezumatul il iau de pe net.:-d