Hmm... o actiune caritabila pentru o persoana sau un grup de persoane mai sarace.
Iti dau eu un exemplu chiar real de la mine de la scoala o colega de-a mea este intr-o gasca dinasta de copii mai mari ca ea cu 2 ani si ei sunt din aceasta scoala si na ei fumeaza cateoadat se drogheaza dar prietena asta nu ( nu chiar prietena). Acum cateva zile EA a iesit in curtea scolii cu aceasta gasca si s-au dus dupa scoala asta fiind in pauza mare si bine inteles ei s-au dus sa fumeze dar aceasta fata nu ( are si parinti mai severi si na).La un moment se suna mai devreme si toate fetele din acea gasca au plecat dar ramasese aceasta fata cu inca un baiat care gaseste o tigara ( cu ciocolata cica., un drog cred) si na acest baiat o baga in gura si trage un fum chiar si dupa ce prietena mea ii spune sa nu o ia.Ei bine acolo surprinzator se mai afla un tipcare ajunsese acolo exact cand acel baiat trasese din tigara si bine inteles s-a dus sa parasaca in toata scoala cum ca prietena mea i-ar fi dat tigara baiatului respectiv si l-ar fi si obligat sa targa din ea. La scurt timp baiatului care a tras din tigara i s-a facut rau iar asistenta a zis ca era la un pas de moarte si stiind si ea zvonul a zis,, ehh na jumatate din vina e a ta ca i-ai dat tigarea ''.Am vorbit cu prietena mea si am interbato daca a mai zis ceva acel mincinos si ea mi-a zis:pai da a zis ca as fi putut sa am tigara undeva in maneca ( ciudat pentru ca ea in ziua respectiva nu avea maneca lunga ci tricou si blugi stramti deci s-ar fi vazut ) A venit si mama fetei la scoala si a traso de par si credea tot ce zicea acel mincinos ( el are nervi pe aceasta afta din nu stiu ce motive)...imd ce a plecat mama fetei ea a venit in clasa intr-un plans... apoi la ora de sport a tarso domnul profesor ca sa ii mai afca si el morala ca dc i-ar fi dat tigara( ea fiind nevinovata) dupa ce a terminat s-a intors iar plangand.Si asa la fiecare ora din acea zi.Pana si azi nu s-a lamurit cazul. cemai numai din astea sunt in scoala noastra =]]
Pai se poate organiza un campionat de fotbal/handbal/baschet/volei intre clase sau elevii care fac dans pot arata niste dansuri in fata scolii, sau cei care canta la chitara sau voce pot canta. Se pot organiza concursuri de viteza la alergare, concursuri miss/mister etc. Funda?
O bataie intre 2 elevi , o fata ia primul loc la faza nationala la matematica
StrongHeart întreabă: