""nu pot reține asa de bine detalii sau informatii atunci cand le citesc? Ce explicatie exista?
e definiția tipică a analfabetismului funcțional
Explicatia ca asa esti tu genetic construit, n-ai ce face, nu poti retine in anumite conditii.
E rosalia, cum o pus întrebarea a și șters-o, nu mai ea facea asa, și marfil nu știu de ce se ascunde la modul asta, ce satisfacții are, mi-e mi-o zis în pm ca e băiat și ca are 21 de ani, si ca il cheamă Sebastian
Let's not blow ...this out of proportion
Oooo stim și engleza scumpa mea rosalia
Mai multi sterg intrebarile, nu asta e problema, dar si daca ar fi Rosalia, daca ii place asa, nu e problema, or fi oameni care plac sa aiba n personalitati si asa mai departe, e placerea lor.
Dar atat timp cat se poarta okey, e bine.
Marfil (Cristinne31) a dat-o in bara, in vara lui 2020, s-a purtat urat cu mine in privat desi eu m-am purtat foarte frumos (am mesajele dar nu le pot da public ca nu se face asa), la inceput eram ala cel mai bine, o intelegeam cel mai bine, si dupa aia se razbuna pe mine din cauza problemelor ei nasoale de viata de fapt, facandu-ma in toate felurile, doar ca am zis ca as vrea sa ma vad cu RAY si nu cu ea.
Dar daca Marfil e si Rosalia, e de rau, inseamna ca avem de a face cu acelasi om rau la caracter, si oricine s-ar putea astepta la atacuri din partea ei fara motiv.
Daca nu e marfil rosalia, e altceva.
Cel mai probabil nu vă place să citiți.
Altă explicație nu este.
Când citiți cu plăcere, este ușor, dar când nu vă place, și în special când sunteți obosit, devine mai greu de reținut informația.
Când ascultați lecția, e un proces mai mult pasiv, dar cititul e un fenomen activ.
Am auzit la un moment dat pe internet ca exista mai multe tipuri de invatare. invatare auditiva. vizuala. cognitiva etc... tu poate te bazezi mai mult sau esti mai bun la retinerea/ invatarea vizuala/ auditiva idk
Exact la fel si eu. Explicatie nu am..in cazul meu pot sa spun ca atunci cand citesc ceva ma plictiseste dupa cateva minute si imi zboara mintea in alta parte.
Si mie mi se întâmpla, trebuie sa le gândești logic, faci o legătură sau te exprimi cu cuvintele tale si gata, doar trebuie sa te concentrezi pe fapte in sine nu cuvinte, sau încearcă sa le vizualizezi in minte si dupa le vezi ca pe amintiri