| abracadabra_7763 a întrebat:

De ce o persoana caruia ii place MODA emo ii se spune automat ca vrea sa isi taie venele, sa se sinucida? De ce nu o interpretam ca ceea ce este adica o moda. un stil personal de a se imbraca? Eu am stat mult timp in strainatate si din cate am vazut numai noi din Romania avem ideea asta proasta. Mie de exemplu imi place mult coafura emo si hainele dar asta nu inseamna ca vreau sa ma sinucid sau ca sunt depresa, ca vad totul negru. Voi ce credeti? Tara noastra e putin toleranta la lucruri diverse?

4 răspunsuri:
| Minks a răspuns:

Cei care cred asta vorbesc doar din auzite, avand un IQ echivalent cu cel al unei pietre nu o sa afle niciodata ca gusturile nu se discuta. Ar trebui sa te doara fix in cot de parerea lor, lumea stie numai sa comenteze si sa judece pe cand ei is problema.

| RXN a răspuns:

Nu e vorba de toleranta, e vorba de ignoranta si incapacitatea unor oameni de a intelege ca nu toti sunt cu spiritul de turma.La noi inca se mai crede ca oamenii daca arata asemanator, trebuie sa fie la fel si in modul de gandire. E greu sa intelegi romanul. Daca a vazut unul cu 'pleata-n ochi', ca s-o citez pe mama, care s-a sinucis, gata toti cei 'cu pleata-n ochi' se sinucid. N-am nicio tangenta cu vreun stil vestimentar aparte, dar sa se mai uita cate un nene/o tanti intr-un ochi la mine, caci uneori mai ies din tipare.Imi asum treaba asta.

| CarmenR a răspuns:

Sunt multe prejudecati la noi in tara create de mass media. In genere acest stil este asociat depresiei si sinuciderii. Deci fa asa cum simti.

| DanielOvO a răspuns:

E o moda ciudata niciodata nu vei sti cei cu ei deoarece au un grup al lor si au niste coduri comune intre ei.Sunt retrasi, nu vb cu alti deoarece lumea a facut discriminare. Asta e parerea mea nu stiu ce crezi tu sau alti fiecare are parerea sa
PA. PA. :-H