| Ion1989 a întrebat:

De ce unii oameni sunt asa de ciudati? Sunt niste oameni care nu ii vad niciodata pe drumuri, pe strazi, nu vorbesc cu nimeni, sunt unii care ii vad doar o singura data pe an, nici macar nu ies din casa, pe unii nu i-am vazut de ani de zile, nici macar pe afara prin curte nu ies, asa sunt si oamenii, dar si copii lor, si colegii de scoala care i-am avut nu m-am mai intalnit cu ei de ani de zile, sunt o serie de oameni care nici macar pe jos nu mai merg, nici la magazin, nu merg nicaeri, ei "nu au nevoie de nimic" nu le "trebuie paine, nimic" sa imputit lumea asta, nici nu vorbesc nimic cu nimeni nicaeri, toti sunt secretosi, nici macar pe drum nu ies, nici pe jos nu mai merg, absolut nimic nu vorbesc nici macar pe afara prin curte

6 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Te-ai gândit vreodată că poate tu ești ciudatul și oamenii ăia pe care-i crezi tu ciudați de fapt doar nu vor să aibă nimic de-a face cu tine?

| angel6lust a răspuns:

Te simți, Ioane? Care-ți baiulrolling on the floor

| 9PM a răspuns (pentru angel6lust):

Are dreptate parțial, suntem tare aroganți de la un timp noi ca popor. Barum daca am fii o nație de intelectuali sa ne permitem sa fim așa, dar suntem prostii Europei.

| 1onurReal1 a răspuns:

Poate muncesc! oamenii! ști responsabilități? ce trebuiesc achitate! Plătite! Cine le vor plăti în locul lor? Cine merge în locul lor la muncă? Nimeni! Decât ei.

| StefanescuDaniel a răspuns:

Buna seara! Toate astea se intampla din cauza ca exista foarte multe caractere diferite, care fiecare in parte au idei diferite iar unii dintre acei oameni se aseamana si la ideile bune dar din nefericire si la ideile rele. Si stii cum se spune : Cine se aseamana se aduna! O fi facut Dumnezeu Atotputernicul milioane de caractere diferite, dar pe bune acum : cate sa mai faca? Iar noi suntem peste 8 miliarde de suflete in total impartiti pe toata planeta.

| ovidiuzmeu a răspuns:

Dacă sunteți răi dacă omul vrea să fie prietenos cu voi și vine 1 la tine te saluta și spui te cunosc un exemplu
Persoane Te salut
Ion Salut ne cunoaștem
Asta îi un început de conversație și nu știu care dintre voi e sălbaticu