Aveti printre cele mai ok come tarii, va multumim.
De la media pentru mase, prescurtat. Ca oricine are aces la ea, dar 42% din populatie nu inteleg despre ce e vorba oricum.
Ia-ti pastilele cu o cantitate generoasa de apa si cauta-ti ocupatie. Nu mai sta singur cu gandurile tale.
Dacă erai băiat deștept așa cum te pretinzi tu sau AI-ul generat de tine, nu puneai această intrebare, aflai singur.
Dar ai ceva pe suflet și cauți rezolvare in comentariile noastre „inferioare" față de ale geniului tău interior.
Am o corectare automata eronata, nu e vina mea a noastra ci se si tasteaza gresit pentru ca scriem repede.
Scrie și tu mai incet. Cine te grăbește? Tot aici sunt. Abia de luni incep munca. Voi intra mai puțin pe aici.
Ok va multumim dar nu va legati si dvs de o virgula sau de o litera gresita!
Sistem Operation. Ca la Windows. In functie de program.
Daca nu esti nebun, esti incult rau.
Da, "mass" de la mase. Pentru masele largi de oameni. Nu de la masa pe care mananci.
Si "presa", nu de la verbul "a presa" ci de la substantivul "presa", adica de la publicatii, ziare, reviste.
Va multumim pentru explicatii.Dar religiile si istoria sangeroasa zbuciumate sunt tot nascocirea mea a noastra?
Sunt din istorie ucisi victime.Dar si de-ai vostri calai sau psihopati de pe Negativ sau si de la Inaltime aparent de dreapta Prea Buni Cristosi Isusi.