Aveti printre cele mai ok come tarii, va multumim.
Dacă erai băiat deștept așa cum te pretinzi tu sau AI-ul generat de tine, nu puneai această intrebare, aflai singur.
Dar ai ceva pe suflet și cauți rezolvare in comentariile noastre „inferioare" față de ale geniului tău interior.
Ne-am afirmat nicaieri ca sunt un geniu.
Se scrie n-am nu ne-am.
Geniule!
Am o corectare automata eronata, nu e vina mea a noastra ci se si tasteaza gresit pentru ca scriem repede.
Scrie și tu mai incet. Cine te grăbește? Tot aici sunt. Abia de luni incep munca. Voi intra mai puțin pe aici.
Ok va multumim dar nu va legati si dvs de o virgula sau de o litera gresita!
Mă leg de esența postării, mai ales.
Suntem victime, parerea noastra.
De la media pentru mase, prescurtat. Ca oricine are aces la ea, dar 42% din populatie nu inteleg despre ce e vorba oricum.
Si presa?
Pentur ca am furat cuvantul de la francezi si l-am facut polisemantic. In franceza se diferentiaza intre presser, care inseamna obliga, a apasa, si presse, care e jurnalismul.
Ia-ti pastilele cu o cantitate generoasa de apa si cauta-ti ocupatie. Nu mai sta singur cu gandurile tale.
Va multumim dar le-am luat.
Nu ati auzit de dominus in media?!
Multi.
Sunt din istorie ucisi victime.Dar si de-ai vostri calai sau psihopati de pe Negativ sau si de la Inaltime aparent de dreapta Prea Buni Cristosi Isusi.
Fără să fac mișto, eu chiar eram curios cate personalități ai. No offence.
Nici daca as sti nu v-as spune, dar oricum stiti sau nu stiti?
Ok. Merci
Cu placere.
Daca nu esti nebun, esti incult rau.
Da, "mass" de la mase. Pentru masele largi de oameni. Nu de la masa pe care mananci.
Si "presa", nu de la verbul "a presa" ci de la substantivul "presa", adica de la publicatii, ziare, reviste.
Va multumim pentru explicatii.Dar religiile si istoria sangeroasa zbuciumate sunt tot nascocirea mea a noastra?
Si ce legatura au religiile si istoria cu mass media si ce intrebi tu? Neaga cineva pe aici istoria? OK, omenirea a facut o gramada de timpenii si inca le mai face. Tot ce pot face eu e sa fiu bun cu ala de linga mine si daca pot sa ajut pe unii-altii cu cate ceva, sa o fac.
Aveti simtul umorului!
Am familie.
Spune-le să-ți dea forțat pastilele.
Va multumesc dar le-am luat.
Mă bucur. Cred că trebuiesc actualizate ca un SO.
Nu inteleg!
Sistem Operation. Ca la Windows. In functie de program.
Telefon.
janina19 întreabă: