| marian000 a întrebat:

Este grea clasa a-5-a? app cine imi spune cele mai multe ii

Răspuns Câştigător
| MatsuKeruGirl a răspuns:

Clasa a 5a, pentru mine nu a fost grea, atat timp cat am invatat, am luat note bune si m-am comportat bine, unora li se pare cea mai grea clasa, ca treci de la invatator la multi profesori, dar daca esti constiincios nu o sa ti se para grea, dar e misto pentru ca profesorii ii inteleg pe elevii din cls a 5a pentru ca li se pare o perioada grea si de aceea le mai dau puncte din oficiu la teste si teze. Eu acum trec a 6a, si sincer ma sperie, dar nu stiu de ce. Oricum, nu-ti face griji, e o etapa si trebuie s-o depasesti. sper ca ti-am fost de folos. fundita?:* si succes in viitor!:*

9 răspunsuri:
| Ionut_7521 a răspuns:

Pai nu-i greu in clasa a-5-a e usor nu te teme daca te temi a sa-ti fie greu bafta si note bune

| Horia_8139 a răspuns:

Depinde daca tratezi cu seriozitate. in plus fata de a patra sunt doar biologia(botanica), franceza, dirigentia si tehnologia.la botanica inveti despre plante, la dirigentie discutati problemele clasei, iar la tehnologie despre cladiri si alimentatie

| ReiVaN a răspuns:

Nu e gre deloc.
e chiar simplu pentru ca profesorii nu cer mult de la tine.
e mai greu cu tezele dar in rest e simplu.

| Missperfect a răspuns:

Nu este asa grea cel putin eu cand eram in clasa a 5-a am nimerit toti profesorii buni! depinde si scoala la mine profesorii buni colegii rai! bafta!

| TeoPT a răspuns:

Nu este grea.
Păi ce să îți zicem mai mult, vei avea profesori la fiecare materie, teză la română și matematică în ambele semestre, educație tehnologică, biologie și depinde de școală o altă limbă străină decât engleza ca materii noi, se trece de la calificative la note. Chestii de-astea

Baftă

| adee_6203 a răspuns:

Nu-i deloc grea cls. a 5 a numai ca pana te vei obisnuii ti se va parea greu dar iti vei da seama ca nu-i deloc vei avea un/o diriginta va fi super si bineinteles vei avea 6 sau 7 ore pe zi asa ca...programul va fi umpikutz cam incarcat...cam atat! fundita te rog

| DeathLord93 a răspuns:

Nu este grea sa stii nu ai de ce sa ti faci griji cea mai grea clasa din gimnaziu este clasa 7.
Deoarece este primul an de gimnaziu tu nu esti obisnuit inca cu aceasta forma de invatamant si nu ai de ce sa ti pui probleme inceputul clasei a 5a inseamna pe scurt recapitularea teoriei de clasa 4 asadar nu ti face griji daca sti ca ai stapanit clasa 4 suficient de bine si ca ai acumulat destule cunostinte sa fi sigur ca ele te vor ajuta si in clasa 5 Baftawinking

| love_5008 a răspuns:

Nu,nu e grea adica trebuie sa inveti la mate ii mai greu acolo inveti multe si la romana scrii mult si acolo ii un pic greu o sa ti intre biologia unde anul asta inveti despre plante tot ce trebuie sa faci e sa inveti si la inceputul semestrului sa raspunzi cat mai mult sa iti faci nota ca la sfarsitul semestrului ii mai greu
sper ca te am ajutat
oimi dai funda plz

| dany29ism a răspuns:

Salut, in clasa a 5-a nu e prea greu trebuie doar sa fi atent la profesori si sa nu faci trazai ca sa iti scada nota la purtare. funda?

Întrebări similare