| cristi a întrebat:

Este posibil ca unei persoane sa ii albeasca parul instantaneu in urma unui soc puternic.( este mai mult un mit care l-am auzit.)?

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

Da, eu am auzit ca un tanar a albit instantaneu din cauza unei crize nervoase. A picat la un examen de admitere pentru facultate si a avut un soc.Nu este un mit. A fost un caz si in Africa cand a inviat un om si o persoana a fost atat de socata incat a albit pe loc.Sunt o sumedenie de cazuri de genul asta...

12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Bunicul mei a incaruntit la tample intr-o noapte, noapte pe care a petrecut-o cazut intr-o groapa pe linia frontului, in Muntii Tatra. Nu stiu exact explicatia medicala, dar am sa caut.

| elena a răspuns:

... Da, este adevarat...am si eu un smoc alb, dupa cap, incaruntit de la o anumita intamplare, dar ceea ce este foarte curios... niciodata nu s-a prins vopseaua, de par, de acesta suvita...
Chiar daca, in timp, am incaruntit, acel smoc este cel mai alb din tot parul.

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Sigur ca da...nu pot scrie acum mecanismul care duce la asa ceva, dar am vazut acum 20 de ani la Spitalul Nr 9...la chirurgie...doi parinti care au albit pe loc vazandu-si copilasul de 2 ani cu o parte din creierii scosi, in urma unui accident de tractor stupid, la bunici la tara...Am crezut ca mi se va intampla acelasi lucru...eram cu fiul meu bolnav de meningita virala...era in coma...la terapie intensiva...nu-ti pot explica durerea, suferinta si neznadajduirea din sufletele parintilor, pentru ca bolnavii erau copii...
In acea saptamana petrecuta acolo am vazut cum de usor se poate muri...cum ai vrea sa ajuti si n-ai cum...cum ai vrea sa schimbi totul... dar in zadar...Numai rugaciunea m-a ajutat sa nu innebunesc...si credinta ca fiul meu va supravietui...si minunea s-a intamplat dupa 48 de ore...Medicul,fiul si eu am luptat impreuna, fiecare in felul sau, sa reusim... dar minunea a facut-o Dumnezeu...asa cum mi-a spus-o chiar medicul...

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Da

assiris
| assiris a răspuns:

Da este posibil.

eileen
| eileen a răspuns:

Da, si eu am auzit de astfel de cazuri si stiu de la bunica mea care a albit in tinerete din cauza unui necaz.

lolita
| lolita a răspuns:

Da este adevarat eu am vazut persoane.

| otypa a răspuns:

Da

| zu a răspuns:

Da. din ce stiu eu se poate, am cunoscut cateva persoane care cred ca au albit din cauza unui soc.sau a unei operatii de exemplu.

| sufletel13 a răspuns:

Pai da dar nu chiar instantaneu...paru albeste din cauza lipsei de melanina... si nu stiu cum ar putea sa dispara dintr-o data

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am vazut o persoana care a albit in 20 de secunde. a cazut cu capu in var stins!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DA...ESTE ADEVARAT CA IN URMA UNUI SOC PUTERNIC PARUL SE POATE ALBI INSTANTANEU, cunosc un caz in care un barbat a aflat de moartea celui mai bun prieten al sau si a avut un soc in urma caruia a albit imediat.Nici eu nu credeam dar e adevarat...