| OvyBluRay a întrebat:

Este posibil sa nu dai capacitatea adica testarea nationala pentru admitere la liceu apoi sa intri haideti sa va povestesc cum a fost, acum 2 ani cand eram clasa a 8-a nu am dat capacitatea testarea nationala nici simularea pentru admitere la liceu pentru a intra in clasa a 9-a si uitati ca am intrat la liceu si acum sunt clasa a 10-a cum este posibil asa ceva

7 răspunsuri:
| adriangabor92 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, din pacate se poate intra fara aceste examene, dar doar daca sunt locuri libere ramase in unele licee. De exemplu, un elev dintr-un oras obisnuit pica evaluarea nationala si intra la liceu, dar ajunge sa studieze in cine stie ce sat, foarte indepartat de orasul in care locuieste! big grin Foarte amuzant. De ce se intampla asta, mai exact? Pai, in licee trebuie sa fie atatea locuri cati elevi in clasa a VIII-a sunt in judetul respectiv intr-un an, plus cateva pentru cei din alte judete.
Dar dupa o perioada de timp scurta, elevul care a ajuns in cine stie ce sat de mai sus poate fi transferat in orice liceu vrea el.
Poate ca acum te-am lamurit.

| Dana211 a răspuns:

Aparent se poate, iar cazul tau e unul dintre multe altele. Si dupa se mira toti ca nu luati bacul. Pai cum sa il luati daca nu a-ti trecut nici macar de amarata aia de testare nationala...

| OvyBluRay explică (pentru Dana211):

Bai voi sunteti porci sau surzi nu ai inteles nimic nu am dat testarea o data ce dai nu ai cum sa pici si in sfarsit sa intelegi tu am avut o problema de sanatate si nu am dat testarea si am intrat la liceu cu cateva locuri libere dar si acum sunt uimit cum am putut sa intru

| Dana211 a răspuns (pentru OvyBluRay):

Nu inteleg de ce ma jignesti atata timp cat eu nu am facut asa ceva. Ceea ce am spus e un adevar: din cauza tezelor alora unice multi au intrat la liceu fara sa treaca de teste nationale, iar apoi dupa 4 ani se plang ca nu iau bacul ca isi bat joc de ei ca vai ce greu le da. Nu e greu deloc problema e ca nu sunt ei capabili. Si aici nu m-am referit neaparat la tine. Imi pare sincer rau daca ai avut probleme de sanatate dar daca ai intrat la liceu si deja esti in clasa a 10-a de ce-ti mai pasa? Daca vrei sa afli cu adevarat ce s-a intamplat acolo (ceva curat nu a fost sigur) mergi la secretariat si intreaba

| pysiiiii a răspuns:

Ai ramas corigent?big grin sau cum se poate?

| arm2012 a răspuns:

Sa imi sugi pla rolling on the floor