| Nicoleoficial a întrebat:

Heeey! Deci eu acum am terminat clasa 8-a (dacă iau examenul). Nu prea știu pe ce profil vreau să intru... Îmi puteți spune toate profilurile? În afara de cele artistice. Și ce ore se fac mai mult si la ce se dă bacul.

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"dacă i-au examenul " - nici eu nu știu dacă il i-ei!

dar toți merg mai departe cu orice medie! așa că no-problem. intreabă-ți dira ce profiluri sunt unde vrei tu

| oz_1736 a răspuns:

Pe bune? Tu te duci pe un profil care ti-l recomanda un strain!

| Nicoleoficial explică (pentru oz_1736):

Nu am întrebat asta...
Am întrebat care sunt profilele și la ce se dă bacul?‍♀️

| MillerWxz a răspuns:

Filologie-romana,limbi straine,istorie,geografie. Se da bacul la romana (obligatoriu), istorie(obligatoriu) si o proba la alegere (logica, psihologie, geografie, economie, filosofie)
stiinte sociale - e tot un fel de filologie doar ca aici se face matematica ( cel mult 2 ore pe saptamana), la filologie nu se mai face deloc matematica in clasele a 11-a si a 12-a. Bac asemanator
stiintele naturii - matematica,biologie, chimie, fizica, informatica ( se pune accentul pe biologie, chimie). Bac: romana(obligatoriu), matematica(obligatoriu) si proba la alegere :biologie, chimie sau fizica
mate-info : matematica, fizica, info (se pune accentul pe matematica si informatica). Bac: romana(obligatoriu), matematica (obligatoriu) si proba la alegere:biologie, chimie, informatica, fizica
Sper ca te-am ajutat