Si tu vii cu 3 zile inainte de examene sa pregatesti materia la 3 obiecte noi?
Daca la muzica mai bahai, la desen mai tragi o mata de coada pe o coala de hartie, ce vei face la latina, cand ti se va da un text sa-l traduci, sau sa formulezi propozitii in latina?
Tu crezi ca latina se invata in 3 zile?
Acum sincer, nu esti enervanta, esti proasta, si chiar imi pare rau ca-ti spun asta, dar chiar nu poti face nimic cu 3 zile inainte de examen, practic este imposibil sa inveti o limba straina in 3 zile.
Se pare ca am reusit sa invat sa conjug verbele in latina, numeralul pana la 50, 6 proverbe provenite din limba latina, zilele saptamanii, istoria limbii latine si 15 cuvinte.
Am intrebat profesoara de latina ce trebuie sa invat si a spus ca daca stiu tot ce am enumerat mai sus am sa trec cu brio diferentele. ![]()
Am cerut doar un sfat, nu am zis ca nu stiu nimic
Cand ai intrebat profesoara de latina?
Daca tu ne intrebai vineri noapte asta ...si sambata dimineata ne-ai raspuns ca ai vorbit cu rpofesoara. Ti-a dat tie explicatii vineri in toiul noptii?
Cam grosolana minciuna.
In orice caz, un profesor care s-ar multumii cu ce ai enumerat tu mai sus, mi separe un proifesor foarte slab, ori unul pregatit sa ia spaga.
Scoate bani
Vinde televizorul vinde-l pe tactu care te-a indrumat sa faci treaba asta
si du-te repede la meditatii cat nu e prea tarziu
12 ore / zi stai la meditatii
ca nu o sa faci nimic o sa ramaii pe drumuri fara liceu
unde iti mai continui tu cursurile daca nu te primesc astia de la liceul asta
Si sigur nu os a te primeasca pentru ca singurul caz a fost de mult in care a primit pe cineva si acum gata s-a incheiat a zburat porcul
asa ca pregateste o spaga mare mergi de pe acum cauta-o pe secretara da-i 500 lei
cauta-i pe fiecare profesor imparte dale si lor cate 100 euro poate iti spune ce o sa te intrebe
poate ca vre-unul o sa vrea 200 euro si gata te lasa in pace
Aveam nevoie de un sfat nu de batjocură