| MrCosulea a întrebat:

Hello.Am o intrebare(again)big grin.Doamna invatatoare imi zice mereu sa scriu mai frumos si nu stiu ce sa fac m-a mai pus de vreo 2 3 ori sa scriu alfabetul dar tot nu merge imi ziceti? plsss funda

Răspuns Câştigător
| nellyneliana a răspuns:

Incearca sa nu te grabesti cand scrii. Scrie mai incet si fii atenta sa nu depasesti liniile.Succes!

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Cred ca ar trebui sa incerci sa scrii pe caiete pentru clasa I si sa te straduiesti sa scrii cat mai caligrafic cu putinta. Daca vei repeta in fiecare zi, cate 20-30 minute, cred ca, pana la sfarsitul actualei clase, vei ajunge sa scrii frumos. Succes si numai bine!

| xxdd a răspuns:

N`ai ce face. doar daca scrii mult se corecteaza scrisu.

| MikyMi a răspuns:

Incearca sa scrii pe caiet tip doi! Sau un caiet special pentru clasa I unde iti arata cum sa facu literele frumos si corect! Gasesti in librarii, crede-ma ca daca ai vointa ai sa reusesti!
Apropo ce clasa esti acum?

Răspuns utilizator avertizat
| drAn3 a răspuns:

Intrebarea care e? Ce sa faci? Ce sa faci sa ce?
1. Ce sa faci cand iti zice sa scrii mai frumos?
2. Ce sa faci cand trebuie sa scrii alfabetul?
3. Ce sa faci ca sa inveti alfabetul?
4. Ce sa faci ca sa scrii mai frumos?

Raspunsuri :

1. Spui : "Pe TPU zice lumea ca scriu frumos"
2. Deschizi google si cauti alfabetul. Apesi Ctrl+P
3. Nu-ti trebuie.
4. Scrie mai bine la calculator.

| MrCosulea explică:

Sunt in a 4-a

| cryssa23 a răspuns:

Poi incearca sa exersezi acasa cum sa scrii mai frumos si nu trebuie sa te grabesti atunci cand scrii pentru ca evident scrii urat ...incearca sa nu te mai grabesti si sa fi calm si linistit atunci cand scrii trebuie sa te gandesti numai la cea ce scrii kiss:*:*:*