| andrecutie a întrebat:

Hey,are cineva cateva sugestii la niste carti bune pentru adolescenti? Nu e ca is tocilara sau ceva insa pur si simplu iubesc arta si citind o carte buna imi face si ziua mai buna.Nu conteaza ce fel de carti insa mi-ar placea totusi ceva mai de suflet

Răspuns Câştigător
| PerfectLife a răspuns:

Crima si pedeapsa-Fiodor Dostoevski
Huliganii-M. Eliade
Dama cu camelii-Dumas fiul
Metamorfaza-Kafka
Rosu si negru-Stendhal
Lorelei-I. Teodoreanu
Agatha Christie-Misterul trenului albastru
- Zece negri mititei
-Cadavrul din bibliotecă
-Pisica printre porumbei
-Petrecerea de Halloween

13 răspunsuri:
| Gabiii97 a răspuns:

Panza de paianjen happy

| andrecutie explică (pentru Gabiii97):

Am inceput sa o citesc aseara este destul de interesanta happy imi place

| Genius8 a răspuns:

Jurnalul unei pustoaice, Romanul adolescentului miop, De ce iubim femeile, Inferno

| Radu284 a răspuns:

Imparatul mustelor

| dogslover a răspuns:

Seria "Percy Jackson si Olimpienii" + seria "Eroii Olimpului"; "Cronicile din Narnia"; "Minunea"; "Cismigiu et comp.".

| tomthecat a răspuns (pentru dogslover):

"Cronicile din Narnia" sunt scrise tot de marele gânditor C.S. Lewis pe care l-am recomandat mai sus...)

| pati2021 a răspuns:

Citeste jurnalele vampirilor, e si film, dar si cartile sunt bune, am impresia ca sunt 5, dar le recomand, e de dragoste, mister, actiune! chiar merita, sau urmareste direct serialul, e mai simplu se cheama The vampire diaries

| Altair23 a răspuns:

Incearca Viata lui Pi, sa citesti carti de Jules Verne sau romane englezesti.

| elievonc a răspuns:

"Despre mine as vrea sa scriu depre tine" de Simona Popescu, o sa fii uimita cat de adevarata este, daca ai sub 18 ani te vei regasi total in aceasta carte happy

| HappyDaay a răspuns:

"Mandrie si prejudecata" de Jane Austen

| MirkwoodLeviathan a răspuns:

Jurnalul unui adolescent timid
Mare Tranquilitatis
Stăpânul Inelelor big grin
Spulberă-mă
Jocurile Foamei
Damnare
Coliba unchiului Tom
Academia Vampirilor

| BabyyyyU a răspuns:

Poti sa citesti Pacala ( mie una mi se pare foarte "Funny" ) Sau poti sa citesti daca vrei povesti de groaza happy Ori de pe calculator, tableta, telefon... Depinde ce consideri ca e mai bine pentru. tine happy Hope I help!