Engleza intensiv. Iti ofera posibilitatea sa pleci in strainatate si, de asemenea, poti lua mai usor diferite atestate, pentru ca faci mai multa engleza![]()
Dar daca iti place foarte mult info, poti sa mergi pe intensiv info.
La mate-info se studiaza aproape toate disciplinele din gimnaziu + logica, info si TIC.
Funda?
Buna! Eu sunt la profil mate-info simplu si nu am regretat ca am venit aici. La inceput am vrut sa dau la mate-info cu info intensiv, dar bine ca m-am razgandit. La info intensiv mi se pare ca au prea multe ore de info pe saptamana. In clasele mari (11+) au cate 7 ore de info pe saptamana. + 1 TIC (parca.). Noi la mate-info simplu, in clasa.IX-a am avut 2 info + 2 TIC, in X-a 2 info + 1 TIC, iar de anul viitor (Cls. a XI-a) vom avea 4 ore de info + 1 sau 2 TIC (inca nu stiu.). In rest, materiile au cam ramas la fel ca in generala, dintr-a X-a avem doar 3 ore de romana, nu 4 ca inainte, 4 ore mate, 3 fizica, 2 chimie, 2 limba 1 (la mine Engleza) + 2 limba 2 (Franceza) si toate celelalte materii. In fiecare zi avem orarul pana la ora 2, ceea ce e bine ![]()
La mate-info-engleza este iarasi fain daca iti place engleza, mie mi-ar fi placut, insa in generatia noastra nu s-a facut acest profil. Si acolo orarul este cam acelasi ca la mate-info simplu numai ca au 5 ore de engleza + 1 istoria/geografia Angliei.
Daca mai vrei cateva detalii, poti sa-mi trimit un mesaj aici pe TPU. Multa bafta in alegere! ![]()
Profilurile de matematica-informatica sunt cele mai grele, tu poti alege cam pe ce ai vrea sa continuii daca vrei informatica care toti zic ca este cautata dar dupa parerea mea esta intr-o scadere cautarea ei alegi profilul de matematica intensiv, la fel si cu celelalte.
Normal ca daca se numeste mate-info se studiaza din greu matematica si informatica.