An avut de citit pana maine romanul "Mara" si nu l-am citit! Faza e ca pot gasi pe net un rezumat, dar profa vrea toate detaliile pentru teza.
 An avut de citit pana maine romanul "Mara" si nu l-am citit! Faza e ca pot gasi pe net un rezumat, dar profa vrea toate detaliile pentru teza.  Ce as putea face? Posibil imi veti spune sa ma apuc si sa o citesc sau ca trebuia sa o citesc pana acum, dar as aprecia mai mult un ajutor. Bineinteles ca dau si fundita! Multumesc frumos!
 Ce as putea face? Posibil imi veti spune sa ma apuc si sa o citesc sau ca trebuia sa o citesc pana acum, dar as aprecia mai mult un ajutor. Bineinteles ca dau si fundita! Multumesc frumos! 					 Ordonare:
					Cronologică

Ordonare:
					Cronologică 

Hei.
Ce problema  .
.
Sfatul meu este sa nu te apuci de citit cartea pentru ca este un roman si sa il citesti intr-o singura zii este cam greu.De ce nu intrebi pe cineva care a citit cartea? Iti poate spune detalii.
Sau mai bine nu stiu sigur dar cauta filmul pe net [nu stiu sigur daca exista asa ceva].
Oricum daca te vei apuca de citit nu o sa reusesti sa te concentrezi pe tot parcursul cartii si vei obosii si tot nu vei retine detaliile.La teze nu o sa iti trebuiasca toate detaliile [cred] avand in vedere ca  presupun ca nu o sa te puna sa faci 4 pagini despre...
Asta e parerea mea. Daca ti se pare bun raspunsul meu. ma bucur. Daca il consideri unul prost atunci sper sa gasesti un raspuns mai bun.
 ma bucur. Daca il consideri unul prost atunci sper sa gasesti un raspuns mai bun.
Sper ca te-am ajutat.Bye!

Http://referat.clopotel.ro/Mara_de_Ioan_Slavici___rezumat-11822.html    Da-i un download ca sa iti scrie tot referatul cu toate amanuntele ca asta e doar un preview al referatului ca sa vezi daca te poate ajuta.     si mai ai si: http://www.e-referate.ro/sear ch.php?word=mara   trebuie oar sa citesti si 100% ai sa tii minte.Multa bafta! Fundita, si apropo daca ai posibilitatea poti citi de acum.Dar, fa cum vrei,
:X

Eu zic ca un rezumat e destul.iti zice tot ce e mai important.tu si asa cand o citesti tot nu poti sti toate detaliile.iti ramane ce e mai important in cap.invata rezumatul pe dinafara si nu o sa ai proableme.
Citeste rezumatul pe capitole si invata-l bine. Mai multe detalii decat sunt intr-un rezumat pe capitole nu are cum sa va ceara, pentru ca nu ati avea timp sa scrieti...presupun ca teza e doar de 1 ora.